ertnews.gr

Επίσκεψη Νίκου Ανδρουλάκη στο ΕΚΑΒ – Περιοδεία και στην αγορά της Καλλιθέας

07/06 12:47
Επίσκεψη Νίκου Ανδρουλάκη στο ΕΚΑΒ – Περιοδεία και στην αγορά της Καλλιθέας

Επίσκεψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής Νίκου Ανδρουλάκη στην Καλλιθέα, Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023. (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Το ΕΚΑΒ επισκέφθηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής ενημερώθηκε για τα προβλήματα και τις ελλείψεις σε προσωπικό και υποδομές και κατήγγειλε τη Νέα Δημοκρατία ότι δεν χρησιμοποίησε σωστά τα δισεκατομμύρια του Ταμείου Ανάκαμψης. Όπως σημείωσε, χρειάζεται αναπροσαρμογή και δεσμεύτηκε να δοθεί το 8 με 10% στο Εθνικό Σύστημα Υγείας από το Ταμείο Ανάκαμψης και όχι, όπως είπε το 4% που με ιδεοληπτικό τρόπο κάνει η Νέα Δημοκρατία.

Ο κ. Ανδρουλάκης στη συνέχεια έκανε περιοδεία στην αγορά της Καλλιθέας. Χθες (6/6) ήταν στο Μαρούσι και αύριο θα πάει στην Δυτική Αθήνα. Στο επίκεντρο βρίσκονται τα προβλήματα των πολιτών. Στόχος των περιοδειών του κ. Ανδρουλάκη στην Αττική είναι να περάσει το μήνυμα του ΠΑΣΟΚ που αφορά την στήριξη της μεσαίας τάξης και την άμβλυνση των ανισοτήτων. Αυτό που τονίζουν είναι ότι μόνο ένα σοσιαλδημοκρατικό πρόγραμμα μπορεί να εγγυηθεί ένα κοινωνικό κράτος δίπλα στον πολίτη.

Ρεπορτάζ: Λίνα Μπεθάνη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version