Ένοπλη επίθεση κατά του Ντάρκο Κοβάσεβιτς- Τού είχαν στήσει καρτέρι (video)

Ένοπλη επίθεση σημειώθηκε σε βάρος του Ντάρκο Κοβάσεβιτς χθες το βράδυ στην Γλυφάδα. Ο άγνωστος δράστης φαίνεται ότι είχε στήσει καρτέρι στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, έξω από το σπίτι του, τον πυροβόλησε, χωρίς ευτυχώς να τον πετύχει.

Μόλις ο 47χρονος Σέρβος κατέβηκε από το διαμέρισμά του , στην οδό Ελπίδος στη Γλυφάδα, για να παρκάρει το τζιπ του στο υπόγειο γκαράζ τον πλησίασε ένας άντρας και τον σημάδεψε με όπλο.

“Είδα έναν άντρα να κατεβαίνει από ένα μικρό αυτοκίνητο με προτεταμένο όπλο και να έρχεται προς το μέρος μου. Ενστικτωδώς έσκυψα και έπεσα στο δρόμο . Άκουσα έναν πυροβολισμό και ο άγνωστος μπήκε στο αυτοκίνητο και διέφυγε”, φέρεται να είπε αργότερα τους αστυνομικούς ο Κοβάσεβιτς.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας με ελαφρύ τραύμα στο πόδι από την πτώση του στο δρόμο. Στην αστυνομία σήμανε συναγερμός και λίγο αργότερα, εντοπίστηκε το αυτοκίνητο του δράστη καμμένο, σε απόσταση περίπου 700 μέτρων, από το σπίτι του ποδοσφαιριστή κοντά στο γκολφ της Γλυφάδας. Μέσα βρέθηκε καμμένο ένα πιστόλι.

Την έρευνα της υπόθεσης, ανέλαβε το τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφαλείας. Κατά την αυτοψία των αστυνομικών δεν βρέθηκε ούτε κάλυκας ούτε βολίδα.

Το καμμένο όχημα διαπιστώθηκε ότι ήταν κλεμμένο και έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας.

Οι αστυνομικοί ερευνούν το ενδεχόμενο ο δράστης να ήθελε να στείλει απειλητικό μήνυμα στον ποδοσφαιριστή ή να είχε πρόθεση να τον τραυματίσει και για αδιευκρίνιστο λόγο δεν τα κατάφερε. Ο ένοπλος φορούσε καπέλο και μαύρα ρούχα και οι αστυνομικοί αναζητούν οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Πηγή: ΕΡΤ

Ρεπορτάζ: Νίκος Κουντούρης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος