Είχε δολοφονήσει και την μητέρα του δικηγόρου του ο 39χρονος που σκότωσε την νονά του στο Βόλο (video)

Ο 39χρονος δολοφόνος που σκότωσε την 75χρονη νονά του πριν λίγες μέρες στο Βόλο επειδή δεν του έδινε χρήματα, μαχαιρώνοντας την 42 φορές, είναι αυτός που είχε σκοτώσει τον Αύγουστο του 2009, την 69χρονη τότε μητέρα του δικηγόρου του,  χωρίς να καταστεί δυνατό να βρεθεί τότε ο δράστης.

Το έγκλημα ήταν από τότε ανεξιχνίαστο και ο δικηγόρος δεν είχε μάθει ποτέ ποιος είχε δολοφονήσει τη μητέρα του που ο ίδιος είχε βρεί τότε μέσα σε «λίμνη» αίματος.

Βόλος: Παραδόθηκε ο δράστης του άγριου φονικού με θύμα την 75χρονη νονά του – ertnews.gr

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση της δολοφονίας στον Βόλο

Εξιχνιάσθηκε ανθρωποκτονία που διαπράχθηκε τον Αύγουστο του 2009 σε βάρος 69χρονης ημεδαπής στο Βόλο. Δράστης είναι ο 39χρονος που συνελήφθη για την ανθρωποκτονία σε βάρος 75χρονης ημεδαπής που τελέσθηκε πρόσφατα στο Βόλο.

Εξιχνιάσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου περίπτωση ανθρωποκτονίας που διαπράχθηκε πριν από -12- χρόνια σε βάρος ημεδαπής στην πόλη του Βόλου. Ειδικότερα, απογευματινές ώρες της 12-08-2009 στο Βόλο, 69χρονη ημεδαπή βρέθηκε νεκρή στο δάπεδο της οικίας της από συγγενικό της πρόσωπο.

Όπως προέκυψε, η θανούσα έφερε τραύματα από νύσσον και τέμνον όργανο στην αριστερή κυρίως πλευρά του σώματός της. Από την ενδελεχή εξέταση των στοιχείων προέκυψε ότι πρόκειται για τον ίδιο δράστη που διέπραξε την πρόσφατη ανθρωποκτονία σε βάρος 75χρονης ημεδαπής στο Βόλο ( Σχετ. το από 09-11-2021 Δελτίο Τύπου ), καθόσον το γενετικό υλικό που λήφθηκε από τον ίδιο ταυτίστηκε στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών με γενετικό υλικό που βρέθηκε τότε στην 69χρονη. Το συγκεντρωθέν υλικό υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου

Η δολοφονία της μητέρας του δικηγόρου

Το έργο της υπεράσπισης του 39χρονου στη δολοφονία της νονάς του, έχει αναλάβει ο δικηγόρος Γιάννης Μηλίνης ο οποίος είχε χάσει τη μητέρα του με παρόμοιο τρόπο στις 12 Αυγούστου 2009. Η μητέρα του είχε βρεθεί νεκρή στο σπίτι της στην Νέα Ιωνία Βόλου με 20 μαχαιριές. Η 69χρονη γυναίκα είχε να δώσει σημεία ζωής για δύο ημέρες και βρέθηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος, πεσμένη μπρούμυτα στο πάτωμα ανάμεσα στο σαλόνι και την κουζίνα. Η άτυχη γυναίκα έφερε 20 μαχαιριές στο κορμί της, ενώ η πόρτα του διαμερίσματος δεν βρέθηκε παραβιασμένη. Το ντύσιμο του θύματος και τα σερβίτσια με μπολ παγωτού στο τραπέζι έδειχναν ότι ο δολοφόνος ήταν οικείο πρόσωπο στην ίδια.

Βόλος: “Τα ναρκωτικά με οδήγησαν στη δολοφονία”- Προθεσμία για την Πέμπτη πήρε ο 39χρονος – ertnews.gr

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος