Κ. Σκρέκας: Ευχαριστίες στα στελέχη της Πυροσβεστικής και των Δασικών Υπηρεσιών για τις κρίσιμες μάχες που δίνουν

Με  αφορμή τις πρόσφατες μεγάλες δασικές πυρκαγιές, που εκδηλώθηκαν σε διάφορες περιοχές της ελληνικής επικράτειας σε συνθήκες ακραίων κλιματολογικών συνθηκών, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας  ευχαρίστησε τα στελέχη της Πυροσβεστικής και των Δασικών Υπηρεσιών για τις κρίσιμες μάχες που δίνουν καθημερινά.

Στη δημόσια ευχαριστία ο υπουργός εκφράζει το σεβασμό του σε όλους αυτούς που δίνουν αδιάκοπα την μάχη κατα των πυρκαγιών ξεπερνώντας τις όποιες τυπικές διαδικασίες, προτάσσοντας πάνω από όλα την προστασία της ανθρώπινης ζωής, του φυσικού περιβάλλοντος και του δημόσιου συμφέροντος.

Ο κ. Σκρέκας προσθέτει επίσης ότι στις επόμενες ημέρες, που οι μετεωρολογικές συνθήκες αναμένεται να επιδεινωθούν ακόμα περισσότερο, δημιουργώντας ακόμα πιο επικίνδυνες συνθήκες για εκδήλωση δασικών πυρκαγιών, πρέπει όλοι να ανταποκριθούν με το ίδιο αίσθημα ευθύνης και αυταπάρνησης, όπως μέχρι σήμερα έχουν επιδείξει, εντατικοποιώντας ταυτόχρονα τις περιπολίες πρόληψης καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος