Αποκλειστικό: Συνελήφθη Ζακυνθινός που επιτέθηκε με μαχαίρι σε πυροσβέστη

Συνελήφθη, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ΕΡΤ Ζακύνθου, συμπολίτης μας, 55 χρόνων, ο οποίος, αναζητούνταν και ήταν γνωστός στις αρχές απο προηγούμενες υποθέσεις, καθώς, χθες το βράδυ, στο κτίριο της τοπικής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, απείλησε και επιτέθηκε με μαχαίρι σε πυροσβέστη, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός, αφού με τη μεσολάβηση των συνάδελφων του, αποτράπηκαν τα χειρότερα και ακολούθως, τράπηκε σε φυγή, με τον πυροσβέστη να προχωρά σε μήνυση εναντίον του.

Συλλήψεις για ναρκωτικά και κλοπή
Από το αστυνομικό δελτίο, συνελήφθη, 30.07.2021, τις πρώτες πρωινές ώρες στη Ζάκυνθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, ημεδαπός για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, ο ημεδαπός εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς στην πόλη της Ζακύνθου και κατά τη διάρκεια ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στη κατοχή του ακατέργαστη κάνναβη βάρους 28,8 γραμμαρίων και μικροποσότητα ηρωίνης.
Ο ημεδαπός οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Επίσης, συνελήφθη, 29.07.2021 το βράδυ, στη Ζάκυνθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας, ημεδαπός, για το αδίκημα της κλοπής.
Ειδικότερα, ο ημεδαπός εντοπίστηκε και συνελήφθη κατά την αυτόφωρη διαδικασία, καθώς όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τέταρτης 28.07.2021, είχε παραβιάσει αυτοκίνητο από το οποίο αφαίρεσε εργαλεία και άλλα αντικείμενα.
Τέλος, ο συλληφθείς-και σε αυτή την περίπτωση-οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Ρεπορτάζ: Ανδρέας Παπαδημητρίου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος