ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Εντοπίστηκε καφε-μπαρ στο οποίο παιζόταν… “POKER”-Συνελήφθησαν 16 άτομα, μεταξύ των οποίων και ο 55χρονος ημεδαπός ιδιοκτήτης του καταστήματος

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων, για τον έλεγχο και τη βεβαίωση παραβάσεων σε επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος που διεξάγουν παράνομα τυχερά παίγνια, εντοπίστηκε εχθές από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, καφέ- μπαρ στο νησί, στο οποίο διενεργούνταν το παράνομο τυχερό παίγνιο “POKER”.
Σύμφωνα με την αστυνομία, για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν o 55χρονος ιδιοκτήτης, καθώς και 15 ακόμη παίκτες- πελάτες του καταστήματος, ηλικίας από 22 έως 75 ετών, μεταξύ των οποίων και μία 39χρονη γυναίκα. Σε βάρος τους σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας που αφορούν τα παίγνια.
Ο 55χρονος είχε εγκαταστήσει σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, του καταστήματος, τρία τραπέζια στα οποία παίκτες- πελάτες, έπαιζαν “POKER”.Αξιοσημείωτα είναι τα ιδιαίτερα μέτρα ασφαλείας που είχε λάβει ο 55χρονος με σκοπό να αποφύγει τους ελέγχους των διωκτικών αρχών.
Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των 1.345 ευρώ, 2.435 μάρκες, διαφόρων χρωμάτων, μάρκες DEALER, ζάρια καθώς και ένα τετράδιο με σημειώσεις.
Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου, ενώ τα ποσό που κατασχέθηκε θα κατατεθεί στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος