ertnews.gr

Τη Σάμο επισκέφθηκε ο Γ.Γ. Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής

17/05 21:09
Τη Σάμο επισκέφθηκε ο Γ.Γ. Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής

Την Σάμο επισκέφτηκε  ο Γ.Γ Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Εμμανουήλ Κουτουλάκης, όπου είχε συνάντηση εργασίας με τον αντιπεριφερειάρχη Σάμου, Βασίλη Πανουράκη, στην οποία συμμετείχαν η πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, Μαρία Κονδύλη-Πανουράκη, ο προϊστάμενος των τεχνικών υπηρεσιών, Γιώργος Βασιλείου και ο πρόεδρος της Κοινότητας Σαμίων, Δημήτρης Βογιατζής.

«Με μεγάλη χαρά σήμερα δέχτηκα στο γραφείο μου τον νέο γενικό γραμματέα Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής, συζητήσαμε όλα όσα απασχολούν την Π.Ε. Σάμου, Ικαρίας & Φούρνων και μας διαβεβαίωσε πως στόχος του είναι η συνεισφορά του στην επίλυση όλων εκείνων των σημαντικών προβλημάτων που έχουν προκύψει στα νησιά μας. Ελπίζω και εύχομαι σε μια αγαστή συνεργασία. Καλή αρχή και καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα» , δήλωσε αμέσως μετά την σύσκεψη ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου.Τη Σάμο επισκέφθηκε ο Γ.Γ. Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής

Ο Γ.Γ Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής πραγματοποίησε επίσης εθιμοτυπική επίσκεψη στον Μητροπολίτη Σάμου κ.κ. Ευσέβιο. Συζήτησαν θέματα που αφορούν στα ακριτικά νησιά του νομού και τις επιπτώσεις του φονικού σεισμού σε σχέση με την Τοπική Εκκλησία. Ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον κ. Κουτουλάκη προσφέροντας του μια εικόνα του Αγίου Νικολάου προστάτη των θαλασσών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version