Πρωταθλητής Ελλάδος ο Μυτιληνιός αθλητής Ν. Βάρκας στην Ελληνορωμαϊκή Πάλη

Χρυσός Πρωταθλητής Ελλάδος αναδείχθηκε ο Μυτιληνιός αθλητής, Νικόλαος Βάρκας, στην Ελληνορωμαϊκή Πάλη στην κατηγορία των 87 κιλών, αφού μετά από 4 νικηφόρους αγώνες στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Πάλης Ανδρών 2022, που διεξήχθη στη Χαλκίδα, κατάφερε να επικρατήσει με διάφορα στην κατηγορία του.

Ο Μυτιληνιός αθλητής του Εθνικού Γυμναστικού Συλλόγου, έφερε εις πέρας μια δύσκολη αποστολή, αφού ζει και γυμνάζεται πλέον στα Γιάννενα, όπου υπηρετεί στην ΕΛ.ΑΣ, μακριά από τον σύλλογο και τον προπονητή του Κωνσταντίνο Αρκουδέα, πάντοτε όμως υπό την καθοδήγηση του. Ο βασικός του στόχος είναι οι Ολυμπιακοί  Αγώνες
του 2024 στο Παρίσι.

Από τη πλευρά του ο Νίκος Βάρκας, που ολοκλήρωσε κομμάτι της προετοιμασίας του στα Γιάννενα με τον προπονητή  Μάκη Στάθη, δήλωσε: “Εκτός από τον επί σειρά ετών σύλλογο μου, Εθνικό Γυμναστικό Σύλλογο Αθηνών,  και τη νέα μου οικογένεια του Tiger Boxing Club Ioannina, θέλω να ευχαριστήσω θερμά και την Υπηρεσία μου, την Διεύθυνση Αστυνομίας Ιωαννίνων και προσωπικά τον Στρατηγό κ. Δούβαλη Κωνσταντίνο και τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Μουσελίμη Βασίλειο, για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου και τη στήριξη τους, ώστε να μπορώ να τιμώ το Εθνόσημο και να αναδεικνύουμε την προσφορά της ΕΛ.ΑΣ. και στον χώρο του Αθλητισμού”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος