Νέα 21 κρούσματα σε σχολεία της Λέσβου

Αν και σήμερα δεν είναι ημέρα δήλωσης των διαγνωστικών τεστ της μαθητικής κοινότητας, ωστόσο αρκετές νέες μολύνσεις σε μαθητές δηλώθηκαν στις διευθύνσεις εκπαίδευσης της Λέσβου από παιδιά που νόσησαν το Σαββατοκύριακο.

11 νέες μολύνσεις με κορονοϊό καταγράφηκαν σε μαθητές σε γυμνάσια και Λύκεια σε Μυτιλήνη,  Γέρα,  Αντισσα,  Πολιχνίτο και Μουσικό γυμνάσιο Δυτικής Λέσβου.

Στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση   μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας δηλώθηκαν  8 νέα κρούσματα σε μαθητές σε δημοτικά σχολεία σε Λουτρα, Βαρειά, Πολιχνίτο Μυτιλήνη και Πλαγιά και δύο σε εκπαιδευτικούς στο 1ο νηπιαγωγείο Καλλονής και το 11ο Μυτιλήνης.

Χθες μειωμένα σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες κρούσματα ανακοίνωσε για τη Λέσβο ΕΟΔΥ, 31.

Στο Βοστάνειο νοσοκομείο παρατηρείται μια σταθεροποίηση με τάση αποκλιμάκωσης . Σε απλές κλίνες covid -19  νοσηλεύονται 10 ασθενείς και άλλα τρία άτομα στη ΜΕΘ.

Σε κρίσιμη κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ μια 42χρονη γυναίκα , η οποία πριν από τρεις μήνες νόσησε από κορονοϊό. Η 42χρονη είναι πλέον αρνητική από την covid-19 , η νόσος όμως προκάλεσε πολλαπλά προβλήματα στη νέα γυναίκα που δίνει μάχη για τη ζωή της.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος