Μυτιλήνη-Αντιδήμαρχος Καθαριότητας: Οι καταγγελίες των δύο εργαζομένων θα διερευνηθούν σε βάθος

Θα διερευνηθούν σε βάθος οι καταγγελίες των δύο εργαζομένων για μπούλινγκ από προϊστάμενό τους στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Μυτιλήνης,  τονίζει σε δήλωσή της, η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου Μυτιλήνης, Δήμητρα Αλεξανδρή.

Στη δήλωσή της αναφέρει τα ακόλουθα:  “Σήμερα είδε το φως της δημοσιότητας μια επώνυμη και on camera, αναφορά-καταγγελία δύο εργαζομένων στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Μυτιλήνης. Δεν θα αναφερθώ στην υπηρεσιακή-πειθαρχική διαδικασία διερεύνησης των καταγγελιών, που με εντολή Δημάρχου έχει ξεκινήσει και στην περίπτωση επιβεβαίωσης τους, στην επιβολή των προβλεπόμενων κυρώσεων.

Θα αναφερθώ στις προσωπικές επαφές που έκανα με τις δύο εργαζόμενες και στις δικές μου ενέργειες ως πολιτικής προϊσταμένου. «Άκουσα με ιδιαίτερη προσοχή και σεβασμό τόσο εκείνες, όσο και τον καταγγελλόμενο. Πιστή στην αρχή: “Μηδενί δίκην δικάσεις πριν αμφίμύθον ακούσεις”.

Έχω εμπιστοσύνη τόσο στον κ. Γενικό Γραμματέα του Δήμου, όσο και στην Διευθύντρια της Υπηρεσίας Καθαριότητας, ότι θα πράξουν το καθήκον τους και ότι προβλέπει ο νόμος.

Ως Αντιδήμαρχος, κυρίως ως γυναίκα και μητέρα κοριτσιού διαβεβαιώνω ότι οι συγκεκριμένες καταγγελίες θα διερευνηθούν σε βάθος και όλα θα βγουν στο φως. Ο Δήμαρχος, οι Αντιδήμαρχοι και όλοι οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας ήμασταν και είμαστε υπέρ της νομιμότητας και διαφάνειας ειδικότερα σε ζητήματα που θίγεται το άτομο και η προσωπικότητα του».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος