Μηνύματα αποχαιρετισμού στη Φώφη Γεννηματά

Μηνύματα αποχαιρετισμού στη Φώφη Γεννηματά που χάθηκε τόσο πρόωρα, από τον βουλευτή Λέσβου της ΝΔ και από τον τομέα νησιωτικής πολιτικής του ΚΙΝΑΛ.

Σε μήνυμά του ο βουλευτής Λέσβου της ΝΔ και B Αντιπρόεδρος της Βουλής, Χαράλαμπος Αθανασίου, αναφέρει: «Η Φώφη Γεννηματά ενέπνεε σεβασμό στη Βουλή με το ήθος και την υπευθυνότητά της. Στους συνεργάτες και φίλους της σοβαρότητα, με την ειλικρίνειά της. Στους αδύναμους ελπίδα και γενναιότητα, με το παράδειγμά της. Αυτή ήταν και πάντα η σκιά της θα πλανάται στην αίθουσα του Κοινοβουλίου».

Η τομεάρχης νησιωτικής πολιτικής του ΚΙΝΑΛ, Ελευθερία Φτακλάκη, τονίζει μεταξύ άλλων: “Ο θάνατος της ένωσε και ανέδειξε τον πολιτικό πολιτισμό που πάντα πρέσβευε η ίδια ως πολιτικός. Άνθρωποι από κάθε γωνιά της Ελλάδας, αλλά και της Ευρώπης, εκφράζουν τη θλίψη τους για το θάνατο της, τονίζοντας τις αρετές της ως πολιτικού, ως μητέρας, ως μαχήτριας  της ζωής. Εμείς, στην οικογένεια του  ΚΙΝΑΛ όλοι, θρηνούμε την Πρόεδρο του ιστορικού ΠΑΣΟΚ που πάλεψε για να διατηρήσει το κόμμα  ζωντανό και να επανέλθει στην πολιτική ζωή ως ένας σύγχρονος πολιτικός φορέας της  ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας. Τη δίκαιη και έντιμη πολιτικό  που με ήθος και αγωνιστικότητα πάλεψε με όλες της τις δυνάμεις για να σπάσει τα κατεστημένα, τα «πολιτικά  μικρομάγαζα», δίνοντας καθημερινά μάχες για να το πετύχει και μάλιστα  με μεγάλο κόστος. Ήθελε να ανήκει στους Αρίστους και όχι στους Αρεστούς. Και το πέτυχε”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος