Λέσβος: 73 κρούσματα στα σχολεία – Συνεχίζεται η κατάληψη στο ΕΠΑΛ Πλωμαρίου

Ημέρα δήλωσης των αυτοδιαγνωστικών test της μαθητικής κοινότητας σήμερα και 73 νέες μολύνσεις καταγράφονται στα σχολεία της Λέσβου, μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης.

Στα δημοτικά και νηπιαγωγεία εντοπίζονται 31 νέες μολύνσεις,  όλα σε μαθητές  και με προσωπικό μήνυμα οι γονείς των μαθητών που στα τμήματα των παιδιών τους εντοπίστηκαν κρούσματα , ενημερώθηκαν για τη διαδικασία ελέγχου που ακολουθείται . Να θυμίσουμε ότι χθες άλλα 42 κρούσματα εντοπίστηκαν στα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, ωστόσο κανένα τμήμα δεν έχει κλείσει καθώς τα κρούσματα δεν συγκεντρώνουν το 50%+1 των μαθητών τμημάτων    .

Στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση καταγράφονται  42 νέες μολύνσεις από τις οποίες 4 σε εκπαιδευτικούς ενώ μόνο στο γυμνάσιο Αγίας Παρασκευής καταγράφονται σήμερα 9 κρούσματα. Άλλα δύο κρούσματα εντοπίστηκαν στο γυμνάσιο Αγίου Ευστρατίου.

Εν τω μεταξύ μόνο στο ΕΠΑΛ Πλωμαρίου συνεχίστηκε σήμερα η κατάληψη του σχολείου από τους μαθητές ενώ έληξε στο ΕΠΑΛ Καλλονής και το Γυμνάσιο Ερεσού. Την περασμένη εβδομάδα να θυμίσουμε υπό κατάληψη βρίσκονταν 18 σχολεία.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος