Ικαρία: Συγκέντρωση με στάσεις εργασίας των εκπαιδευτικών

Κάλεσμα σε συγκέντρωση με στόχο την λήψη ουσιαστικών μέτρων για την προστασία της υγείας και των μορφωτικών δικαιωμάτων, απευθύνει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ικαρίας Φούρνων (ΣΕΠΕ) προς όλα τα μέλη του, γονείς, σωματεία και φορείς του νησιού, την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου, στο Επαρχείο Ικαρίας στον Άγιο Κήρυκο και ώρα 12.30.

Για την διευκόλυνση των εκπαιδευτικών το Δ.Σ. του συλλόγου κηρύττει στάση εργασίας για 3 διδακτικές ώρες, την ίδια ημέρα.
Με ανακοίνωση της η Ένωση Γονέων Ικαρίας συμπορεύεται με το κάλεσμα του ΣΕΠΕ και τονίζοντας: «Διανύοντας την δεύτερη εβδομάδα λειτουργίας των σχολείων για το 2022 και διαπιστώνουμε μια σειρά ζητήματα που σε καμία περίπτωση δεν συμβάλλουν στο ασφαλές άνοιγμα τους. Κυβέρνηση, υπουργεία Παιδείας και Υγείας κάνουν πως δεν βλέπουν και δεν ακούν τις αγωνιώδεις διεκδικήσεις των γονέων, που όλο αυτό το διάστημα παλεύουν για ανοιχτά σχολεία με όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να περιοριστεί η διασπορά του covid-19. Ζητάμε: Σχολεία ασφαλή και όχι εστίες υπερμετάδοσης του κορονοϊού”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος