Ικαρία: Έλεγχο των εργασιών στο έργο του λιμένα Ευδήλου ζητά το Λιμενικό Ταμείο

Το Λιμενικό Ταμείο Ικαρίας με έγγραφό του ζητά από το Υπουργείο Υποδομών “τον φυσικό έλεγχο των λιμενικών έργων που έχουν εκτελεστεί και συνεχίζονται να εκτελούνται στο λιμάνι του Ευδήλου Ικαρίας, τονίζοντας ότι σύμφωνα με τις προφορικές καταγγελίες δεν έχουν ποντιστεί οι προβλεπόμενοι φυσικοί ογκόλιθοι όσο και στο ότι έχουν κατασκευαστεί λιγότεροι τεχνικοί ογκόλιθοι”.

Ικαρία: Έλεγχο των εργασιών στο έργο του λιμένα Ευδήλου ζητά το Λιμενικό Ταμείο“Γνωρίζεται ότι το συγκεκριμένο έργο γίνεται για δεύτερη φορά, αφού την προηγούμενη ο λιμενοβραχίονας κατέρρευσε αμέσως μετά την παράδοση του. Το γεγονός αυτό κάνε ακόμα πιο επιτακτική την ανάγκη να ελεγχθούν με τέτοιο τρόπο που να διασφαλίζεται ότι τα έργα γίνονται όπως προβλέπει η σύμβαση που έχει υπογραφεί”, τονίζεται στην επιστολή.
Ικαρία: Έλεγχο των εργασιών στο έργο του λιμένα Ευδήλου ζητά το Λιμενικό ΤαμείοΗ Διεύθυνση Λιμενικών Υποδομών, σε συνέχεια του παραπάνω εγγράφου ζητά από την “Ένωση Οικονομικών Φορέων “MARNET A.T.E. – A.D.T. ΩΜΕΓΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ” και στο πλαίσιο της σύμβασης με τίτλο: «Παροχή τεχνικών και λοιπών συναφών επιστημονικών υπηρεσιών για την υποβοήθηση της Διεύθυνσης Λιμενικών Υποδομών, στις δράσεις ωρίμανσης έργων και μελετών αρμοδιότητάς της», εντός είκοσι (20) ημερών από λήψης της εντολής να προβείτε σε λεπτομερή υποβρύχια αυτοψία και γενικότερο έλεγχο των εκτελεσμένων εργασιών του έργου του θέματος και κατά τα λοιπά, σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στο άρθρο 4 του φακέλου της Δημόσιας Σύμβασης”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος