Εμβολιαστικό κλιμάκιο με το εμβόλιο της Pfizer την Παρασκευή στο  ΚΥ Άντισσας

Τη δυνατότητα να κάνουν το εμβόλιο της Fizer  στο ΚΥ Άντισσας οι κάτοικοι των γύρω χωριών δίνει κλιμάκιο με γιατρό από το Βοστάνειο Νοσοκομείο Μυτιλήνης που θα βρίσκεται από τις 8:00 αύριο το πρωί Παρασκευ΄λη 9 Ιουλίου, στο στην Άντισσα μέχρι το απόγευμα.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της υπεύθυνης του εμβολιαστικού κέντρου του νοσοκομείου Ευριδίκης Λουκίδη που κατάγεται από την περιοχή Ερεσού – Αντίσης και δεδομένου ότι υπάρχει απροθυμία των κατοίκων να εμβολιαστούν με το μοναδικό εμβόλιο που έχει πρόσβαση το ΚΥ το Astra Zeneca, θέλει να ενισχύσει την εμβολιαστική κάλυψη της περιοχής.

Οι πολίτες που επιθυμούν αύριο στη περιοχή να εμβολιαστούν με το Fizer μπορούν να το δηλώνουν στο ΚΕΠ του χωριού του αλλά ακόμα και να προσερχονται στο χώρο του ΚΥ αύριο και να τους κλείνει επί τόπου το ραντεβού το κλιμάκιο που θα βρίσκεται εκεί.

Η κυρία Λουκίδου , όπως είπε στην ΕΡΤ Αιγαίου, έχει εγγράφως ζητήσει εδώ και καιρό να συγκροτηθούν κινητά κλιμάκια ανά την περιφέρεια για να δίνουν τη δυνατότητα σε κατοίκους απομακρυσμένων από την Μυτιλήνη περιοχών, να έχουν την επιλογή εμβολιασμού με όλα τα διαθέσιμα εμβόλια.

Εν τω μεταξύ άλλος ένας θάνατος ασθενούς με κορονοϊό σημειώθηκε στο Βοστάνειο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, πρόκειται για ηλικιωμένο άνδρα που με επιπλοκές της νόσου νοσηλευόταν στο νοσοκομείο.

Όσον αφορά την επιδημιολογική εικόνα του νησιού αυξητική τάση έχουν τα κρούσματα που ανακοινώνονται από τον ΕΟΔΥ, χθες ανακοινώθηκαν 5 νέα κρούσματα ενώ στο Βοστάνειο νοσηλεύονται τρεις ασθενείς με επιπλοκές της νόσου, ο ένας ασθενής από την Κάλυμνο, διασωληνωμένος , εδώ και πολλές ημέρες στη ΜΕΘ.

Δωρεάν rapid test κορονοϊού θα γίνονται σήμερα στο ΚΥ Μυτιλήνης μέχρι τις 5:00 το απόγευμα ενώ αύριο κλιμάκιο θα βρίσκεται στην αρχή της αγοράς στην πόλη της Μυτιλήνης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος