Δυο νέες μολύνσεις στη Λέσβο – Κανένα θετικό στα Λύκεια αυτή την εβδομάδα

Μονοψήφιος είναι τις τελευταίες δέκα μέρες ο αριθμός των θετικών μολύνσεων που εντοπίζονται στη Λέσβο που παραμένει σε βαθύ κόκκινο. Τη Δευτέρα ανακοινώθηκαν δύο νέες μολύνσεις κορονοϊού με τα ενεργά κρούσματα του τελευταίου 14ημέρου να φτάνουν τα 66.

Στην  κλινική covid στο Βοστάνειο Νοσοκομείο νοσηλεύονται έξι ασθενείς με επιπλοκές του ιού, ενώ άλλοι δύο σε σοβαρότερη κατάσταση βρίσκονται διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ.

Εν τω μεταξύ κανένα θετικό κρούσμα δεν ανακοινώθηκε σήμερα στη διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Λέσβου, από τα self test που έκαναν μαθητές και καθηγητές μέσα στο Σαββατοκύριακο. Να θυμίσουμε ότι την προηγούμενη εβδομάδα είχε εντοπιστεί ένα θετικό κρούσμα σε μαθητή Λυκείου. Από τα φαρμακεία συνεχίζεται ομαλά η διάθεση των τεστ στην εκπαιδευτική κοινότητα και από σήμερα και στους εργαζόμενους.

Δωρεάν τεστ στον γενικό πληθυσμό συνεχίζονται και από τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ σε όλο το νησί. Αύριο σε συνεργασία με την Πολιτική Προστασία του Δήμου Δυτικής Λέσβου το κλιμάκιο θα βρίσκεται στην Πλατεία Ερεσού, δίπλα στο κοινοτικό γραφείο στις 10:00 το πρωί, την Πέμπτη στην Άντισσα και την Παρασκευή στην Καλλονή.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος