Χίος: Επισκέψεις Ασημακοπούλου – Μηταράκη σε δομές κοινωνικής αλληλεγγύης

Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, αποτελούμενο από την υπεύθυνη του Τομέα Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας  Άννα Μισελ Ασημακοπούλου, το Βουλευτή Χίου της Ν.Δ. Νότη Μηταράκη και εκπροσώπους της ΝΟ.Δ.Ε. Χίου επισκέφθηκαν τη Δευτέρα, δομές κοινωνικής αλληλεγγύης της Χίου.
Η πρωτοβουλία  είναι μέρος της δράσης «Κανένας στο Περιθώριο» της ΝΔ, που εξελίσσεται σε όλη την επικράτεια υπό την αιγίδα του Προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη. Συγκεκριμένα επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις προετοιμασίας και παρασκευής των συσσιτίων της Ιεράς Μητρόπολης Χίου και τις εγκαταστάσεις της Κιβωτού του Αιγαίου στο Αίπος.

Χίος: Επισκέψεις Ασημακοπούλου – Μηταράκη σε δομές κοινωνικής αλληλεγγύηςΜε αφορμή τη δράση «Κανένας στο Περιθώριο»,  ο κ. Μηταράκης προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Η Νέα Δημοκρατία, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, στέκεται στο πλευρό των δοκιμαζόμενων συμπολιτών μας. Η κοινωνική ευαισθησία και η έμπρακτη κοινωνική αλληλεγγύη αποτελούν, εξάλλου, βασικό χαρακτηριστικό της ιδεολογίας μας.

Σε συνεργασία με την Εκκλησία,  τις οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών, καθώς και με τους θεσμούς εθελοντικής προσφοράς  μπορούμε να πετύχουμε πολλά και να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας που έχουν πραγματική ανάγκη.

Η Νέα Δημοκρατία δεν περιορίζεται σε συνθήματα. Δεν μοιράζει ψεύτικες υποσχέσεις. Είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να βάλει ένα οριστικό τέλος στη φτωχοποίηση της ελληνικής κοινωνίας και να οδηγήσει εκ νέου την οικονομία στον δρόμο της ανάπτυξης».

Η κ. Α. Μισέλ Ασημακοπούλου (που πραγματοποιεί παράλληλα και ολιγοήμερες διακοπές στο νησί) και ο κ. Μηταράκης επισκέφθηκαν το νέο Μουσείο Μαστίχας στο Πυργί και εργαστήρι Κεραμοποιίας στα Αρμόλια.

Ρεπορτάζ: Θοδωρής Πυλιώτης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος