Αποκριάτικο Μουσικό Οδοιπορικό στη Λέσβο

Μια διαδικτυακή εκδήλωση που θα μεταδοθεί σε Ελλάδα και εξωτερικό, με σκοπό να ταξιδέψει στην πανέμορφη αποκριάτικη Λέσβο και στα χωριά της διοργανώνουν την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς ο Σύνδεσμος Πλωμαριτών Αττικής «ΒΕΝΙΑΜΙΝ Ο ΛΕΣΒΙΟΣ» ο Σύλλογος Νεοχωριτών Λέσβου «Ο ΜΠΟΡΟΣ» Αθήνας και ο Σύλλογος «Απανταχού Παφλιωτών» (Αφάλωνας, Θερμή, Μόρια, Παναγιούδα, Πάμφιλα).

Το αποκριάτικο μουσικό οδοιπορικό στη Λέσβο θα μεταδοθεί μέσω της πλατφόρμας viva.gr (Online streaming), την Κυριακή 14 Μαρτίου, στις 21:00 το βράδυ, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα,  με παραδοσιακά ακούσματα και χορούς, σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Στην εκδήλωση, εκτός από τοπικά χορευτικά συγκροτήματα, συμμετέχουν κορυφαίοι Μυτιληνιοί μουσικοί. Tο παραδοσιακό συγκρότημα των Κώστα Καλδέλη (τραγούδι) και Πάνου Βέργου (σαντούρι), μαζί τους η Σταυρούλα Δαλιάνη (τραγούδι), ο Γιώργος Μαρινάκης (βιολί), ο Ηλίας Μαυρίκης (κιθάρα). Στο λαϊκό και ρεμπέτικο πρόγραμμα, ο Γρηγόρης Βασίλας (μπουζούκι-τραγούδι) με τον Γιάννη Καλαφατέλη (ακορντεόν-τραγούδι).

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος