5ο Lesvos trail – 17 χιλιόμετρα με φόντο τη λεσβιακή φύση

17 χιλιόμετρα στα οριοθετημένα μονοπάτια της δυτικής Λέσβου έτρεξαν 80 αθλητές και αθλήτριες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που συμμετείχαν στον 5ο διεθνή αγώνα δρόμου βουνού, που διοργάνωσε ο φορέας τουρισμού Μολύβου.

Οι αθλητές έμειναν εντυπωσιασμένοι από τη λεσβιακή φύση, αλλά και από την άρτια οργάνωση, ήρθαν στη Λέσβο από Χίο Ορεστιάδα, Αθήνα, ενώ πολλοί ήταν και οι ξένοι επισκέπτες της Πέτρας και του Μολύβου, που επέλεξαν να κάνουν τις διακοπές τους στο νησί για να συμμετέχουν στο 5o Lesvos Trail, από την Πορτογαλία , Αγγλία, Ιταλία.

Τα μονοπάτια καθαρισμένα και περιποιημένα θα ενταχθούν σε πρόγραμμα ηλεκτρονικού εντοπισμού, όπου ο επισκέπτης με το κινητό του τηλέφωνο θα μπορεί εύκολα να τα εντοπίζει και να τα ακολουθεί, όπως είπε στην ΕΡΤ Αιγαίου, ο πρόεδρος του φορέα τουρισμού Μολύβου, Νίκος Μόλβαλης, δηλώνοντας παράλληλα απόλυτα ικανοποιημένος από τη συμμετοχή στον αγώνα. «Έχουμε τριπλάσια συμμετοχή από τα προηγούμενα χρόνια, αυτό σημαίνει ότι η διοργάνωση αυτή που διανύει τον 5ο χρόνο της πέτυχε το στόχο της. Συμμετείχαν 80 αθλητές, άλλα τόσα παιδιά στο Petra Kids,  αλλά δεν πρέπει να ξεχάσουμε και τους 60 εθελοντές που εργάστηκαν για να ολοκληρωθεί με ασφάλεια ο αγώνας».

Παράλληλα με τον μεγάλο αγώνα διοργανώθηκε αγώνας και για τα παιδιά, που πήραν όλα αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο για τη συμμετοχή τους.

5ο Lesvos trail – 17 χιλιόμετρα με φόντο τη λεσβιακή φύση

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος