1ο ΕΠΑΛ Μυτιλήνης: Οι προτάσεις των μαθητών για έναν καλύτερο κόσμο

Το 1ο ΕΠΑ.Λ. Μυτιλήνης, συμμετέχει στο Bravo Schools και ειδικότερα στον Πανελλήνιο Σχολικό Διαγωνισμό για τους 17 Παγκόσμιους Στόχους στον οποίο καταγράφονται οι προτάσεις των μαθητών για τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου!

Η πρώτη πρόταση αφορά την ενεργειακή ανεξαρτησία του σχολείου μέσω της εγκατάστασης φωτοβολταϊκών πάνελ, που πραγματοποιήθηκε στο σχολείο από τους ίδιους τους μαθητές, υπό την επίβλεψη των εκπαιδευτικών.

Η δεύτερη αφορά στη δημιουργία μίας εφαρμογής, με την οποία μπορεί κάποιος να έλθει σε επαφή και να επικοινωνήσει με το σχολείο, να βρει πληροφορίες για τις ειδικότητες και το πρόγραμμα του σχολείου.

Ουσιαστικά η εφαρμογή αυτή προσφέρει ποιοτικές εκπαιδευτικές υπηρεσίες και λειτουργεί ως υποστηρικτικό μέσο του σχολείου.

Για την επίτευξη των στόχων του σχολείου και την αφύπνιση της κοινωνίας οι πολίτες μπορούν να αναδείξουν τις καλύτερες πρακτικές με την ψήφο τους έως τις 23 Μαΐου.

Μπείτε στον σύνδεσμο και ψηφίστε!

Το Bravo Schools αναπτύσσεται από το QualityNet Foundation και αποτελεί μέρος της πρωτοβουλίας in action for a better world.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος