Υποψηφιότητα για το δήμο Βόλου θέτει ο Δ. Καντόλας

Ο τέως δήμαρχος Αισωνίας, Δημήτρης Καντόλας, με ανακοίνωσή του, εκφράζει την πρόθεσή του να διεκδικήσει το δήμο Βόλου ως επικεφαλής ομάδας πολιτών. Έχει έλθει σε οριστική ρίξη με το νυν δήμαρχο Βόλου Αχ. Μπέο, με τελευταίο “επεισόδιο” αυτό της διαγραφής της κόρης του και δημοτικής συμβούλου με τον συνδυασμό του Αχ. Μπέου, Βιολέττας Καντόλα. Στην ανακοίνωσή του, ο κ. Καντόλας καταγγέλλει για λογοκρισία τα τοπικά κανάλια, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δηλώσεις του δεν μεταδόθηκαν με “εντολή Μπέου”.

Η ανακοίνωση του κ. Καντόλα:

«Κύριοι,
με την παρούσα επιστολή μου θα ήθελα να ενημερωθεί το αναγνωστικό σας κοινό για τα ακόλουθα: Στις 15/05/2023 παρουσία τηλεοπτικών συνεργείων ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ τοπικών τηλεοπτικών σταθμών, «AstraTV», «ΤRT» και «ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ» λήφθηκαν δηλώσεις μου, καθώς και δηλώσεις αιρετών τοπικών συμβούλων της τ.κ Διμηνίου Αισωνίας και κατοίκων της περιοχής, όπως επίσης και τηλεοπτικά πλάνα, παρουσιάζοντας ένα ελάχιστο δείγμα από τα προβλήματα, που διαιωνίζονται στον τόπο μας. Ωστόσο, με έκπληξη, αλλά και αγανάκτηση, διαπιστώσαμε όλοι οι κάτοικοι της περιοχής, ότι τόσο στα δελτία ειδήσεων της ημέρας εκείνης, όσο και σε αυτά των επομένων ημερών και μέχρι σήμερα, το ρεπορτάζ που λήφθηκε ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ από κανέναν τοπικό τηλεοπτικό σταθμό!

Μετά ταύτα, ερωτώ αναρωτώμενος:

  1. Γιατί, ενώ ήρθαν τρία τηλεοπτικά συνεργεία επιτόπου και απασχολήθηκαν τόσοι δημοσιογράφοι και ρεπόρτερ, προκειμένου να παρουσιαστούν από ανθρώπους της αυτοδιοίκησης – εκλεγμένους τοπικούς συμβούλους- προβλήματα του ενιαίου «ΚΑΚΟΚΡΑΤΙΚΟΥ» Δήμου Βόλου , (πράγμα που σημαίνει, ότι οι διοικήσεις των τοπικών ΜΜΕ έπραξαν το χρέος τους να αποστείλουν τα τηλεοπτικά συνεργεία), εντούτοις, λίγο αργότερα, αποσιωπήθηκε τελείως το ρεπορτάζ  ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ;
  2. Ποιος έχει τη δύναμη, ΑΝ ΤΗΝ ΈΧΕΙ, στην πόλη μας, να ελέγχει και να ορίζει, τί θα πληροφορηθούν και τί όχι οι συμπολίτες μας και μάλιστα και από τους τρεις τηλεοπτικούς σταθμούς ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ;
  3. Ποιος έχει τη δυνατότητα, ΑΝ ΤΗΝ ΈΧΕΙ, και ΆΝ ΤΗΝ ΑΠΕΚΤΗΣΕ, ΠΩΣ την απέκτησε, να θέτει προσκόμματα στην εκφορά δημοσίου λόγου από συγκεκριμένους πολίτες;

Επειδή ακόμα αναμένουμε την προβολή του ρεπορτάζ για την ανάδειξη μέρους των προβλημάτων της καθημερινότητας, που αντιμετωπίζουμε στην περιοχή μας και δε διαφέρουν από αυτά που αντιμετωπίζει και ο υπόλοιπος Βόλος. 

Επειδή η μη προβολή των προβλημάτων μας ως δημοτών, παραβιάζει πληθώρα δικαιωμάτων μας.

Επειδή το διάστημα των ημερών, που ακολούθησαν το επίμαχο ρεπορτάζ, σεβαστήκαμε όλοι οι κάτοικοι της περιοχής την εν εξελίξει εκλογική διαδικασία και δεν θέλαμε να αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη από τα μείζονα εθνικά θέματα, αλλά ταυτόχρονα περιμέναμε υπομονετικά την προβολή του, όσο ακόμα αποτελούσε ΕΙΔΗΣΗ, για να αποδειχθεί στην πράξη, αυτό που πιστεύαμε και ακόμη πιστεύουμε ορισμένοι, και είμαστε πολλοί, ότι ζούμε σε μια πόλη ελευθέρων πολιτών, την πόλη ΜΑΣ!

Επειδή, αυτή την ελεύθερη πόλη, δεν την χαρίζουμε σε ΚΑΝΕΝΑΝ να την κάνει πόλη ΤΟΥ!

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ
Παρακαλώ να ενημερώσετε, τουλάχιστον εσείς, το αναγνωστικό σας κοινό για το ανωτέρω ιδιαιτέρως ανησυχητικό, για την ποιότητα της ενημέρωσης και της δημοκρατίας, ζήτημα και να παρουσιάσετε το συνοδεύον την παρούσα μου αδιάψευστο φωτογραφικό υλικό. Ταυτόχρονα σας ενημερώνω και μέσω υμών το αναγνωστικό σας κοινό, ότι, κατόπιν όλων των ανωτέρω ανησυχητικών φαινομένων και όχι μόνο, αποφάσισα να ΔΗΛΩΣΩ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΟΥ να διεκδικήσουμε τη ΔΙΟΙΚΗΣΗ του ΕΝΙΑΙΟΥ Δήμου Βόλου. Της πόλης ΟΛΩΝ ΜΑΣ»!

Με τιμή
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΝΤΟΛΑΣ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος