Βόλος: Μήνυση πρώην συζύγου κατά του νυν για ασελγείς πράξεις σε βάρος της 12χρονης κόρης του

Υπόθεση παραβατικής συμπεριφοράς που άπτεται της γενετήσιας ελευθερίας 12χρονου κοριτσιού απασχολεί τη Δικαιοσύνη, ύστερα από μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε Βολιώτης πατέρας, καταγγέλλοντας για τις πράξεις αυτές, το νέο σύζυγο της πρώην γυναίκας του.

Σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, ο ίδιος έγινε γνώστης της συμπεριφοράς αυτής, από την 12χρονη κόρη του, κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο σπίτι του, το περασμένο σαββατοκύριακο, ενώ τους ισχυρισμούς του κοριτσιού φέρεται να τους επιβεβαίωσε – κατά τα λεγόμενά του – και η μικρότερή του κόρη.

Η πλευρά του πατέρα, διά του δικηγόρου της, προχώρησε και σε αίτηση αφαίρεσης της γονικής μέριμνας από την μητέρα. Στο πλαίσιο αυτό, εκδόθηκε από το Δικαστήριο προσωρινή διαταγή για συνεπιμέλεια και μετακόμιση των δύο κοριτσιών στο σπίτι του πατέρα μέχρις ότου συζητηθεί η αίτηση.

Η πλευρά της μητέρας πάντως, ισχυρίζεται ότι τίποτε από τα καταγγελλόμενα δεν ισχύει, αφήνοντας να εννοηθεί ότι υπάρχουν άλλα κίνητρα που κρύβονται πίσω από την καταγγελία του πρώην συζύγου της.

Της υπόθεσης επιλήφθηκε η Εισαγγελέας Ανηλίκων Βόλου, που θα εξετάσει τα στοιχεία της μηνυτήριας αναφοράς για να αποφανθεί αν θα ασκηθεί δίωξη ή όχι.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος