Βόλος: Έδωσε προκαταβολή για να αγοράσει αυτοκίνητο αλλά αυτοκίνητο δεν είδε

Βολιώτης είδε στο διαδίκτυο ανάρτηση με αγγελία πώλησης αυτοκινήτου, για την οποία ενδιαφέρθηκε και έτσι επικοινώνησε με τον  45χρονο από την Αθήνα, που θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου για απάτη, αφού έλαβε προκαταβολή 1.000€, αλλά δεν παρέδωσε ποτέ το αυτοκίνητο στον υποψήφιο αγοραστή.

Το περιστατικό της εξαπάτησης έγινε τα Χριστούγεννα του 2020 και η υπόθεση θα εκδικαστεί στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου μετά από ποινική δίωξη που άσκησε η Εισαγγελία εναντίον του 45χρονου.

Ο εξαπατηθείς Βολιώτης αφού έδωσε αρχικά τα 1.000€ περίμενε το αυτοκίνητο, αλλά όταν ο πωλητής σταμάτησε να απαντάει στις τηλεφωνικές κλήσεις και τα μηνύματά του, κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, οπότε και προχώρησε σε καταγγελία.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου έκανε έρευνα και στη συνέχεια διαβίβασε τη δικογραφία στην Εισαγγελία, η οποία έδωσε παραγγελία για προκαταρκτική εξέταση. Από την έρευνα διαπιστώθηκε πως ο λογαριασμός στον οποίο μεταφέρθηκαν τα χρήματα του Βολιώτη ανήκει στον 45χρονο, ο οποίος τώρα καλείται να λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος