ertnews.gr

Βόλος: Η ΔΕΥΑΜΒ σφράγισε τις βρύσες της Πορταριάς- Απειλήθηκαν επεισόδια

15/07 17:06
Βόλος: Η ΔΕΥΑΜΒ σφράγισε τις βρύσες της Πορταριάς- Απειλήθηκαν επεισόδια

Θύελλα αντιδράσεων ξεσήκωσε η απόφαση της ΔΕΥΑΜΒ να κλείσει όλες τις κοινόχρηστες βρύσες της Πορταριάς, ως έσχατο μέτρο, μετά την καταστροφή των προειδοποιητικών πινακίδων απαγόρευσης πόσης του νερού που είναι μικροβιακά επιβαρυμένο. Σήμερα το πρωί συνεργείο της ΔΕΥΑΜΒ σφράγισε όλες τις βρύσες, παρουσία αστυνομικών δυνάμεων και της ΟΠΚΕ ενώ επικεφαλής της «επιχείρησης» ήταν ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ Απ. Γαλάτης.

Βόλος: Η ΔΕΥΑΜΒ σφράγισε τις βρύσες της Πορταριάς- Απειλήθηκαν επεισόδια

Η επιχείρηση σφραγίσματος ξεκίνησε από το πρωί και γύρω στις 11π.μ. τα συνεργεία έφθασαν στην πλατεία της Πορταριάς όπου είχαν συγκεντρωθεί αρχικά μερικές δεκάδες κάτοικοι και στη συνέχεια κι άλλοι που αποδοκίμαζαν τον κ. Γαλάτη και γενικά τη δημοτική αρχή. «Εμείς σας ψηφίσαμε και εσείς μας απογοητεύσατε. Είναι νεκρή η Πορταριά χωρίς τις βρύσες. Τι είναι αυτά που κάνετε;».

Όπως ανέφερε στην ΕΡΤ Βόλου η Ελένη Κρίτσα, «μας προκαλούσαν να αντιδράσουμε για να συλλάβουν κόσμο, αλλά κρατήσαμε την ψυχραιμία μας». Οι κάτοικοι δηλώνουν στενοχωρημένοι, απογοητευμένοι από την αντιμετώπιση της δημοτικής αρχής και τονίζουν σε αναρτήσεις τους στα κοινωνικά δίκτυα ότι “η Πορταριά νέκρωσε χωρίς τις βρύσες της”. Όπως ανέφερε ο κ. Γαλάτης, μιλώντας στους κατοίκους, οι βρύσες θα παραμείνουν κλειστές έως ότου ολοκληρωθεί η τοποθέτηση του χλωριωτή στο υδραγωγείο ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη και οι εργασίες τοποθέτησης μέτρων ασφάλειας, μεταξύ των οποίων και κάμερες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version