«Το πάρτι των αναμνήσεων» απόψε στην Κεντρική Πλατεία Καρδίτσας

Μια ξεχωριστή βραδιά θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις πρώτες βραδινές ώρες οι κάτοικοι της Καρδίτσας. Μια από τις ιστορικότερες και πιο ένδοξες μπάντες, όχι μόνο της Ελλάδας αλλά όλης της Ευρώπης, η μπάντα του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού θα βρίσκεται στην πόλη και θα δώσει μια εξαιρετική όπως αναμένεται παράσταση με τίτλο «Το πάρτι των αναμνήσεων».

Η μπάντα του πολεμικού ναυτικού θα παίξει τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου καθώς και μουσική της δεκαετίας του ’60. Θα προηγηθεί παρέλαση μετά μουσικής στο κέντρο της πόλης. Το βασικό κομμάτι της εκδήλωσης θα ξεκινήσει στις 8:00 στην Κεντρική Πλατεία της Καρδίτσας και θα περιλαμβάνει μουσική παράσταση και ένα σύντομο δρώμενο. «Στο πάρτι των… αναμνήσεων!» θα παρουσιαστούν τα καλύτερα τραγούδια του Ελληνικού κινηματογράφου και των Sixties, θα είναι μια σπονδή στην ποιότητα, στην αισθητική και στην καλή ελληνική μουσική. Τη διεύθυνση της περίφημης αυτής Μπάντας ΓΕΝ, έχει ο ακούραστος και ευρηματικός Κερκυραίος μαέστρος κ. Τσιλιμπάρης Γεώργιος -Πλωτάρχης, που έχει απογειώσει τα τελευταία χρόνια την καλή φήμη της μπάντας, η οποία κατατάσσεται, πλέον, στις καλύτερες της ευρωπαϊκής ηπείρου.

Σολίστ: Μαρίζα Σακελλαρίου (σοπράνο), Θεόδωρος Μπιράκος (βαρύτονος), Ανδρέας Καραούλης (τενόρος) και Μ. Κοκκώνης (τενόρος).
Την μπάντα θα συνοδεύει ο Πλοίαρχος και Διευθυντής Δημ. Σχέσεων του Π.Ν. κ. Μπάδρας. Επιμέλεια – Συντονισμός: Κώστας Σκριάπας
Η όλη εκδήλωση αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των πολιτών. “Η δημοτική αρχή αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τα ξενοδοχεία της πόλης Αρνη, Κιέριον και Αστρον που στήριξαν βοήθησαν αποφασιστικά στο να μπορέσει η πόλη να φιλοξενήσει την εκδήλωση.”

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος