Συμμετοχή του δήμου Βόλου στο 2ο φεστιβάλ Yachting

Ο Δήμος Βόλου  δια της Αντιδημαρχίας Τουρισμού συμμετείχε ως συνδιοργανωτής με δικό του περίπτερο στο 2o Φεστιβάλ, “Yachting Volos: Θαλάσσιος Τουρισμός και Γαστρονομία”, που πραγματοποιήθηκε στις 5-8 Μαΐου 2022 στο λιμάνι του Βόλου και σε συνεργασία με το Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου, το Δήμο Νοτίου Πηλίου, την Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας, το Σύλλογο Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Δωματίων Μαγνησίας, το Ι.Ι.Ε.Κ. της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου, το ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ Ι.Ε.Κ. ΓΙΑΤΣΟΣ και το Ι.Ε.Κ. ΔΗΜΗΤΡΑ.

Συμμετοχή του δήμου Βόλου στο 2ο φεστιβάλ YachtingΚατά τη διάρκεια του φεστιβάλ η αντιδήμαρχος Τουρισμού, Γεωργία Μποντού-Τοκαλή, στελέχη του Τμήματος Τουρισμού Δήμου Βόλου και σπουδαστές των Ι.Ε.Κ. σε συνεργασία με επαγγελματίες του τουρισμού είχαν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν και να ενημερώσουν τους επισκέπτες του Φεστιβάλ προβάλλοντας τον προορισμό Βόλος-Πήλιο.

Από το χώρο του περιπτέρου διανεμήθηκαν τουριστικά έντυπα και ειδικότερα ταξιδιωτικοί οδηγοί, έντυπα για το yachting, αφίσες, χάρτες του Βόλου και του Πηλίου, χάρτες πεζοπορικού δικτύου ‘Pelion Routes’ κ.α., ενώ οι επισκέπτες ενημερώθηκαν για τις τουριστικές δυνατότητες, τις εμπειρίες και τα αξιοθέατα που προσφέρει η περιοχή μας.

Συμμετοχή του δήμου Βόλου στο 2ο φεστιβάλ Yachting

Στο περίπτερο του Δήμου Βόλου φιλοξενήθηκαν το Ι.Ι.Ε.Κ. της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου, το ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ Ι.Ε.Κ. ΓΙΑΤΣΟΣ και το Ι.Ε.Κ. ΔΗΜΗΤΡΑ με τα τμήματα Τουρισμού και Γαστρονομίας. Οι σπουδαστές τους είχαν την ευκαιρία να προετοιμάσουν και να προσφέρουν αλμυρά και γλυκά κεράσματα και να εξασκηθούν στην παροχή τουριστικών υπηρεσιών, συνοδευόμενοι από εκπαιδευτές και συντονιστές τους. Ο Δήμος Βόλου τους ευχαριστεί, καθώς ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της Αντιδημαρχίας Τουρισμού και με τη συμμετοχή τους ανέδειξαν την τοπική γαστρονομία και συνέβαλαν στην επιτυχή προβολή του προορισμού.

Η συμμετοχή του Δήμου Βόλου στο 2ο Φεστιβάλ “Yachting Volos: Θαλάσσιος Τουρισμός και Γαστρονομία”, – όπως τονίζεται – “συνέβαλε στην ανάδειξη του θαλάσσιου τουρισμού και της γαστρονομίας ως ειδικές μορφές τουρισμού που χαρακτηρίζουν την τουριστική εικόνα του προορισμού μας, ενώ παράλληλα ο προορισμός Βόλος-Πήλιο προβλήθηκε ως ένας προορισμός γεμάτος αυθεντικές εμπειρίες για τον ταξιδιώτη”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος