Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών δημιούργησε το διοικητικό προσωπικό του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

O Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, δημιούργησε Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών στο Εθνικό Μητρώο Αιμοδοτών με την ονομασία: “ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ”, ο οποίος θα είναι σε συνεργασία – διασύνδεση με το «Αχιλλοπούλειο» Γενικό Νοσοκομείο Βόλου.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, η πρωτοβουλία αυτή μπορεί να αξιοποιηθεί από το σύνολο της ακαδημαϊκής κοινότητας και όχι μόνο από το διοικητικό προσωπικό. Όλοι οι διοικητικοί οι φοιτητές και φοιτήτριες, διδάσκοντες και διδάσκουσες  μπορούν να δώσουν αίμα, εφόσον είναι ικανοί για αιμοδοσία, σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας.
Όποιος έχει δώσει αίμα στο Σύλλογο, έχει και αντίστοιχα δικαιώματα στο να πάρει αίμα για τον ίδιο ή για οποιονδήποτε άλλον επιθυμεί.
“Η προσφορά αίματος μόνο σε έκτακτη στιγμή, για να σώσουμε το συγγενή ή το φίλο μας, δεν λύνει το πρόβλημα. Μόνο με την τακτική Εθελοντική Αιμοδοσία υπάρχει πάντα διαθέσιμο και ασφαλές αίμα για όποιον το χρειάζεται. Το αίμα είναι βασικό συστατικό της ζωής, ένα αναντικατάστατο θεραπευτικό μέσο και μόνη πηγή του είναι ο συνάνθρωπος”.
Περισσότερες πληροφορίες με επικοινωνία στο email sdp-ds@uth.gr

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος