Συλλήψεις για πλαστά νομίσματα

Συνελήφθησαν το απόγευμα της Κυριακής στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, δύο ημεδαποί άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κυκλοφορία πλαστών νομισμάτων και άλλων μέσων πληρωμής.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων για θέση σε κυκλοφορία πλαστών χαρτονομισμάτων από τους δράστες, οι αστυνομικοί τους εντόπισαν και τους ακινητοποίησαν.

Στην κατοχή τους, καθώς και σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του ενός, το οποίο κατασχέθηκε ως μέσο διευκόλυνσης της παράνομης δραστηριότητάς τους, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των 1.450 ευρώ σε πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 1.040 ευρώ σε γνήσια χαρτονομίσματα και κέρματα.

Όπως προέκυψε, το μεσημέρι της Κυριακή οι δράστες αποπειράθηκαν να θέσουν σε κυκλοφορία πλαστό χαρτονόμισμα σε κατάστημα καφέ της πόλης του Βόλου, ενώ το Σάββατο το βράδυ έθεσαν σε κυκλοφορία δύο πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ σε ομοειδή καταστήματα της πόλης, τα οποία, αφού προσκομίστηκαν από τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων, κατασχέθηκαν. 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος