ertnews.gr

Στοπ στη δράση κλεφτών έβαλε η Ασφάλεια Βόλου

07/02 12:10
Στοπ στη δράση κλεφτών έβαλε η Ασφάλεια Βόλου

Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου περίπτωση κλοπής ηλεκτρικού πατινιού και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 25χρονου. Ειδικότερα, ο δράστης, στις 04-02-2023 το βράδυ, αφαίρεσε ένα ηλεκτρικό πατίνι, ιδιοκτησίας 46χρονο, από το κέντρο του Βόλου.

Από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψαν τα στοιχεία του δράστη, ο οποίος εντοπίστηκε και από την κατοχή του κατασχέθηκε το προαναφερόμενο πατίνι, το οποίο, ακολούθως, αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Επιπλέον την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 21χρονου, για περίπτωση κλοπής από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος που διαπράχθηκε στις 16 Οκτωβρίου του 2022 στον Βόλο. Ειδικότερα, όπως προέκυψε, ο δράστης, αφού διέρρηξε την κεντρική είσοδο του καταστήματος, ιδιοκτησίας 46χρονου, μπήκε στο εσωτερικό και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 130 ευρώ.

Επίσης, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 22χρονου από το Πακιστάν, για απόπειρα κλοπής σε σπίτι που διαπράχθηκε στις 7-11-2022 στο Βόλο.

Ο δράστης, αφού παραβίασε παράθυρο μη κατοικήσιμης οικίας, μπήκε μέσα, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσει την πράξη του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version