Στον κλοιό της “Ελπίδας” η Μαγνησία (video+photos)-Συνεχής ενημέρωση

Χιονίζει σε όλη τη Μαγνησία από τις 3 τα ξημερώματα με απίστευτη ένταση σε όλο το νομό Μαγνησίας και στα νησιά των Σποράδων.Στα πεδινά το χιόνι έχει φθάσει 40 εκατοστά κατά τόπους. Επιχειρούν σε όλη τη Μαγνησία 47 μηχανήματα και επτά της Περιφέρειας στα νησιά.

Στον κλοιό της “Ελπίδας” η Μαγνησία (video+photos)-Συνεχής ενημέρωση

Χιονίζει επίσης μέσα στην πόλη του Βόλου και μηχανήματα του δήμου και αλατιέρες επιχειρούν.

Στον κλοιό της “Ελπίδας” η Μαγνησία (video+photos)-Συνεχής ενημέρωση

Μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου η αντιπεριφερειάρχης Δωροθέα Κολυνδρίνη ανέφερε ότι παντού έχουν ρίξει αλάτι και συνεχίζουν αλλά απαιτείται η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων από το Μαλάκι και μετά και από την Άλλη Μεριά και πάνω.

Στον κλοιό της “Ελπίδας” η Μαγνησία (video+photos)-Συνεχής ενημέρωση

Στον κλοιό της “Ελπίδας” η Μαγνησία (video+photos)-Συνεχής ενημέρωση Στον κλοιό της “Ελπίδας” η Μαγνησία (video+photos)-Συνεχής ενημέρωση

Από τα ξημερώματα χιονίζει με σφοδρότητα σε Σκιάθο,  Σκόπελο και Αλόννησο με το περισσότερο χιόνι να παρατηρείται στα παράλια των νησιών όπως ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου, η συνάδελφος Φρόσω Παύλου που έστειλε και τις παρακάτω φωτογραφίες.

Στον κλοιό της “Ελπίδας” η Μαγνησία (video+photos)-Συνεχής ενημέρωση Στον κλοιό της “Ελπίδας” η Μαγνησία (video+photos)-Συνεχής ενημέρωση Στον κλοιό της “Ελπίδας” η Μαγνησία (video+photos)-Συνεχής ενημέρωση Στον κλοιό της “Ελπίδας” η Μαγνησία (video+photos)-Συνεχής ενημέρωση

Δεν γίνονται δρομολόγια προς Πήλιο και Αθήνα

Τα σχολεία είναι κλειστά σε όλη τη Μαγνησία και γίνεται τηλεκπαίδευση. Επιπλέον δεν πραγματοποιούνται σήμερα τα δρομολόγια των υπεραστικών λεωφορείων στο Πήλιο λόγω της κακοκαιρίας. Επίσης δρομολόγια δεν γίνονται προς Αθήνα από τις 10:30 π.μ. καθώς απαγορεύτηκε από την Τροχαία η κίνηση βαρέων οχημάτων άνω των 2,5 τόνων στην εθνική οδό. Την δυσφορία του εξέφρασε μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου ο πρόεδρος του υπεραστικού ΚΤΕΛ, Δημήτρης Κολυνδρίνη, επισημαίνοντας ότι κανονικά θα έπρεπε οι εταιρείες που έχουν την ευθύνη της Ε.Ο. να την έχουν ανοιχτή και μάλιστα μέρα μεσημέρι.

Χιονίζει επίσης στην περιοχή του Αλμυρού και ειδικά προς τις περιοχές Σούρπης και Πτελεού και επιχειρούν μηχανήματα γιατί εκεί χιονίζει από τα ξημερώματα, αλλά και στο δήμο Ρήγα Φεραίου με τη χιονόπτωση να ξεκινά γύρω στις 11:30 το πρωί.  Ιδιαίτερα έντονη η χιονόπτωση από το πρωί στο Νότιο Πήλιο, όπου βρέθηκε η Ελένη Ραυτοπούλου.

Στον κλοιό της “Ελπίδας” η Μαγνησία (video+photos)-Συνεχής ενημέρωση
Περιοχή Καλών Νερών

Στον κλοιό της “Ελπίδας” η Μαγνησία (video+photos)-Συνεχής ενημέρωση

Σε επιφυλακή συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ

Σε επιφυλακή βρίσκονται συνεργεία τεχνικών της ΔΕΗ και του ΔΕΔΔΗΕ για να αντιμετωπίσουν τυχόν προβλήματα που προκύψουν από την κακοκαιρία. Έχουν ανακληθεί όλες οι άδειες  και εφαρμόζεται ένας σχεδιασμός όχι μόνο για την ηπειρωτική Μαγνησία, αλλά και για τα νησιά. Συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ βρίσκονται από τις προηγούμενες ημέρες στις Σποράδες για την αντιμετώπιση τυχών προβλημάτων και έχουν μαζί τους και ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος