“Η παράσταση συνεχίζεται” από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου

Συνεχίζονται στο Θέατρο «Παλαιάς Ηλεκτρικής Εταιρίας» οι παραστάσεις της κωμωδίας του Ρικ Άμποτ  «Η παράσταση συνεχίζεται», σε μετάφραση Ζάννα Αρμάου από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου. Πρόκειται για μία από τις καλύτερες κωμωδίες του διεθνούς ρεπερτορίου που εστιάζει στο ίδιο το θέατρο και τους ηθοποιούς, αποκαλύπτοντας στους θεατές με σπαρταριστό τρόπο την αθέατη πλευρά του.

Ήδη μετά την πετυχημένη πρεμιέρα η παράσταση άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις στο θεατρόφιλο κοινό που την αγκάλιασε με ενθουσιασμό. Η υπόθεση αφορά σε ένα θίασο αδέξιων ηθοποιών που προσπαθεί να ανεβάσει ένα αστυνομικό θρίλερ. Παρακολουθούμε τη διαδικασία των τραγελαφικών προβών, τα παθήματα των ηθοποιών  αλλά και την καταστροφική πορεία προς την πρεμιέρα της παράστασης. Μια σειρά χαοτικών, απρόβλεπτων, ευτράπελων συμβάντων κι ένα ρεσιτάλ λαθών και ανεκδιήγητων χειρισμών, συνθέτουν μια τρελή κωμωδία καταστάσεων κι ένα πανέξυπνο κι ευχάριστο έργο.

Ταυτότητα της παράστασης:

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Δακτυλάς

Σκηνικά: MAKITA

Κοστούμια: Κωνσταντίνος Μαγαλιός

Μουσική: Οδυσσέας Δακτυλάς

Βοηθός σκηνοθέτη: Μάρθα Παπαθανασίου

Φωτισμός: Κώστας Τατάκος

Ήχος: Βασίλης Σταμόπουλος

Τεχνικοί Σκηνής: Αργύρης Ζήσης και Θανάσης Ματσαγγιάς

Φωτογραφίες: Νικόλας Χρυσός

Πρωταγωνιστούν με αλφαβητική σειρά: Δημήτρης Δακτυλάς, Βλάσσης Ζώτης, Γιάννης Κοτσαρίνης, Νιόβη Κωστοπούλου,  Μαρία  Μαργαρίτη,  Βιβή Νικοπούλου, Σταμάτης Παγασαίος,  Ρόζα Σταμούλη, Σελήνη Φιλιππιτζή

Καλλιτεχνικός Διευθυντής ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου: Γρηγόρης Γαλάτης

Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στις ακόλουθες ημερομηνίες

Δεκέμβριος:  26 /12 στις 20:00

27 & 28/12 στις 21:00

Ιανουάριος: 2, 8, 9, 15, 16, 22, 23, 29 & 30/1,  στις 20:00

3, 4, 7, 14, 21 & 28/1 στις 21:00

Σημεία Προπώλησης: Κινηματοθέατρο «Αχίλλειον» Τρίτη έως Πέμπτη 11:00-13:00 & 18:00-20:00 και στο Θέατρο «Παλαιάς Ηλεκτρικής Εταιρείας» Χατζηαργύρη με Ρήγα Φεραίου μία ώρα πριν την έναρξη κάθε παράστασης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκδηλώσεις της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. επισκεφθείτε την ιστοσελίδα  http://doepap.gr/. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2421082870 & 2421027441.

Πρωτόκολλο Covid – Οδηγίες προς κοινό:

Οι εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται σε εσωτερικούς χώρους είναι Covid Free, σύμφωνα με τις επικαιροποιημένες οδηγίες του ΕΟΔΥ (Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας) και τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας και τήρησης των υγειονομικών πρωτοκόλλων για τη λειτουργία των κλειστών χώρων και την διεξαγωγή ζωντανών θεαμάτων και ακροαμάτων, όπως έχουν εκδοθεί από τη Γενική Γραμματεία Σύγχρονου Πολιτισμού και αναρτώνται στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. Συγκεκριμένα οι θέσεις θα είναι αριθμημένες και οι θεατές επιτρέπεται να είναι μόνο καθήμενοι. Θα επιτρέπεται η είσοδος σε ενήλικες θεατές (18 ετών και άνω) κατόπιν ελέγχου ταυτοπροσωπίας και  επίδειξης πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης. Δεν θα επιτρέπεται η είσοδος με επίδειξη βεβαίωσης αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου για κορονοϊό COVID-19 (PCR ή rapid test). Για θεατές από 4 – 17 ετών θα επιτρέπεται η είσοδος με δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self test). Επιπλέον, είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας για όλους.

Η παραγωγή εντάσσεται στο πλαίσιο της Προγραμματικής Σύμβασης 2021 μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού,  της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Βόλου και του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος