Περιφέρεια Θεσσαλίας: Διανομή 3.000 εισιτηρίων σε μαθητές για τους αγώνες της Εθνικής ποδοσφαίρου

Συνεχίζεται η διανομή των δωρεάν μαθητικών εισιτηρίων για τους ποδοσφαιρικούς αγώνες της Εθνικής Ελλάδος που θα διεξαχθούν στο Βόλο την Πέμπτη 9 και την Κυριακή 12 Ιουνίου από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη παρέδωσε σήμερα το μεγαλύτερο μέρος των εισιτηρίων στους Διευθυντές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας κ.κ. Γιώργο Πολύζο και Χαρ. Σταχτέα, παρουσία του Προέδρου της ΕΚΠΟΛ Γιώργου Κίτσιου. Εν συνεχεία, οι Διευθυντές θα προχωρήσουν στη διανομή των εισιτηρίων στους μαθητές των σχολείων της Μαγνησίας. Συνολικά η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η ΕΚΠΟΛ προμηθεύτηκαν σχεδόν 3.000 εισιτήρια για να διανεμηθούν στους μαθητές της περιοχής.

Περιφέρεια Θεσσαλίας: Διανομή 3.000 εισιτηρίων σε μαθητές για τους αγώνες της Εθνικής ποδοσφαίρου

Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων σημείωσε σχετικά: «Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά ο Βόλος και η Μαγνησίας να υποδέχονται την Εθνική Ελλάδος στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας είναι πάντοτε παρούσα και στηρίζει τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις και για το λόγο αυτό προμηθευτήκαμε και διανέμουμε 3.000 περίπου εισιτήρια σε παιδιά των Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων της περιοχής μας για να παρακολουθήσουν τους ποδοσφαιρικούς αγώνες.  Οφείλουμε να συμπαρασταθούμε στην προσπάθειες της Εθνικής Ελλάδος και καλώ όλους τους πολίτες της Μαγνησίας και των Σποράδων, αλλά και όλης της Θεσσαλίας να δώσουμε δυναμικό παρών και να γεμίσουμε το Στάδιο.»

 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος