Μελετάται η επέκταση σχολικών μονάδων του δήμου Σκιάθου

Συνάντηση με τον αρχιτέκτονα της Εταιρείας Κτιριακές Υποδομές Δημήτρη Γεωργακόπουλο πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Σκιάθου, Θοδωρής Τζούμας, με θέμα τις επεκτάσεις των σχολικών μονάδων του 2ου Δημοτικού Σχολείου και του Γυμνασίου- Λυκείου.

Είχε προηγηθεί συνάντηση στην Αθήνα για το ίδιο θέμα αλλά και κατάθεσε πλήρους φακέλου με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την επέκταση.  Η κτυπήσει θα αναλάβει την εκπόνηση των μελετών με στόχο μέχρι το τέλος του 2021 να έχει γίνει η δημοπράτηση των έργων. Θα ακολουθήσει σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Σκιάθου και της ΚτΥπ για την εκτέλεση των έργων που θα παραδοθούν μέσα στο 2023.

Στο πλαίσιο της συνάντησης και κατόπιν της σχετικής ωρίμανσης των έργων, πραγματοποιήθηκε αυτοψία στα σχολεία, παρουσία του κ. Γεωργακόπουλου, του Δημάρχου και του Αντιδημάρχου Τεχνικών έργων, κ. Γιάννη Τσανάκα, προκειμένου να διευθετηθούν οι λεπτομέρειες για τη δρομολόγηση των έργων επέκτασης των σχολικών μονάδων στο άμεσο διάστημα. O κ. Γεωργακόπουλος δήλωσε ότι ο Δήμος Σκιάθου είναι καθόλα έτοιμος για την εκτέλεση των έργων τα οποία θα παραδοθούν μέσα στο 2023 και θα αναβαθμίσουν τις σχολικές μονάδες.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος