Κλειστά τα φοροτεχνικά – λογιστικά γραφεία της Μαγνησίας από 13 έως 21 Αυγούστου

Ο Σύλλογος Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Νομού Μαγνησίας αποφάσισε το κλείσιμο, λόγω διακοπών, όλων των γραφείων-λογιστών μελών του, από τις 13/8/2022 έως και τις 21/8/2022.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συλλόγου, “η συγκεκριμένη απόφαση πάρθηκε διότι ο κλάδος του Λογιστή – Φοροτεχνικού τα τελευταία χρόνια έχει περάσει από χίλια κύματα “βάζοντας πλάτη” σε όλη την γραφειοκρατία που προέκυψε λόγω της πανδημίας, αλλά οι κόποι τους αναγνωρίστηκαν από ελάχιστους έως και κανέναν σε κάποιες περιπτώσεις. Η ξεκούραση για κάποιες ημέρες του χρόνου ενώ θα έπρεπε να είναι κάτι αυτονόητο έχει γίνει ένα είδος πολυτελείας για τους λογιστές και γι’ αυτό ζητάμε την απαραίτητη κατανόηση από όλους σας”, αναφέρει χαρακτηριστικά η διοίκηση του Συλλόγου.

Τα λογιστικά γραφεία κατά τις ημέρες των διακοπών από 13/8/2022 έως 21/8/2022:
• Δεν θα εκτελούν καμία εργασία είτε δια ζώσης είτε εξ’ αποστάσεως (εξαιρέσεις μπορεί να υπάρξουν αλλά μόνο για κάτι εξαιρετικά επείγον και εφόσον είναι δυνατό να πραγματοποιηθεί από τους λογιστές).

Καλούνται οι πελάτες-συνεργάτες-επιχειρηματίες να επικοινωνήσουν με τα λογιστικά τους γραφεία πριν τις παραπάνω ημερομηνίες έτσι ώστε να προγραμματίσουν τυχόν υποχρεώσεις οι οποίες απορρέουν την συγκεκριμένη περίοδο και θα πρέπει να πραγματοποιηθούν.

Επίσης, απευθύνεται έκκληση σε όλους τους υπαλλήλους του Δημοσίου Τομέα που εξυπηρετούν μέλη του συλλόγου ή πελάτες τους (ΔΟΥ, ΕΦΚΑ, Δήμοι, Πολεοδομία, Επιμελητήρια, Περιφέρεια κτλ.) να δείξουν ιδιαίτερη κατανόηση σε τυχόν δυσκολίες διεκπεραίωσης των εργασιών τους που μπορεί να εμφανιστούν την εβδομάδα αυτή.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος