Αποφάσεις για κλειστά και αύριο σχολεία στους Δήμους Αλμυρού, Ν. Πηλίου και Σκοπέλου- Τί θα γίνει με την τηλεκπαίδευση

Με αποφάσεις που έλαβαν οι δήμαρχοι Αλμυρού, Νοτίου Πηλίου και Σκοπέλου κ.κ.  Βαγγέλης Χατζηκυριάκος, Μιχάλης Μιτζικός και Σταμάτης Περίσσης αντίστοιχα, όλα τα σχολεία στους δύο Δήμους θα παραμείνουν και αύριο κλειστά, λόγω καιρικών συνθηκών και συγκεκριμένα του παγετού.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Δήμου Νοτίου Πηλίου, τα μαθήματα δύναται να πραγματοποιηθούν μέσω τηλεκπαίδευσης, σύμφωνα με τις διατάξεις του Υπουργείου Παιδείας και τις οδηγίες της αρμόδιας Διεύθυνσης Εκπαίδευσης του Νομού.

Αντίθετα, η ενημέρωση που είχαν οι εκπαιδευτικοί σχολείων του Δήμου Αλμυρού, είναι πως ούτε αύριο θα διεξαχθούν μαθήματα με τηλεκπαίδευση.

Το πρόβλημα με την τηλεκπαίδευση έχει προκύψει από το γεγονός ότι στην Αττική παρατάθηκε η γενική αργία που κηρύχθηκε αρχικά για σήμερα, λόγω καιρικών συνθηκών. Όπως έγινε γνωστό, ο λόγος της μη λειτουργίας σήμερα, της τηλεκπαίδευσης στα σχολεία της Μαγνησίας, ήταν ακριβώς η αργία στην Αττική και το γεγονός ότι δεν εργαζόταν οι υπάλληλοι του Υπουργείου Παιδείας που παρέχουν την τεχνική υποστήριξη της τηλεκπαίδευσης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος