Καρδίτσα: Διακόπηκε για την Τρίτη η δίκη των 4 πολιτών για την κινητοποίηση έξω από το δημαρχείο

Ξεκίνησε σήμερα η δίκη στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Καρδίτσας των τεσσάρων πολιτών που συμμετείχαν στην κινητοποίηση που είχε γίνει στις 22 Αυγούστου του 2019 έξω από το δημαρχείο Καρδίτσας, ημέρα συνεδρίασης της οικονομικής επιτροπής για την επικύρωση της δημοπρασίας δασικών εκτάσεων του δήμου Καρδίτσας σε εταιρεία αιολικών, με τις κατηγορίες για διέγερση σε διάπραξη εγκλημάτων από κοινού , απόπειρα διατάραξης της λειτουργίας υπηρεσίας από κοινού, βία κατά υπαλλήλων από κοινού και φθορά ξένηςιδιοκτησίας από κοινού.

Σήμερα κατέθεσαν τέσσερις μάρτυρες κατηγορίας, τρεις αστυνομικοί και ο τότε δήμαρχος κ. Φώτης Αλεξάκος, καθώς και ένας εκ των εφτά μαρτύρων υπεράσπισης, ο κ. Χρήστος Φασούλας μέλος του “δικτύου φορέων και πολιτών για την προστασία των Αγράφων”. Λόγω παρέλευσης ωραρίου η δίκη διακόπηκε και θα συνεχιστεί την ερχόμενη Τρίτη, στις 9 το πρωί.
Καρδίτσα: Διακόπηκε για την Τρίτη η δίκη των 4 πολιτών για την κινητοποίηση έξω από το δημαρχείοΣήμερα έξω από το δικαστικό μέγαρο συγκεντρώθηκαν δεκάδες πολίτες σε ένδειξη αλληλεγγύης στους τέσσερις κατηγορούμενους οι οποίοι δηλώνουν αθώοι.
Να σημειωθεί ότι την ημέρα της κινητοποίησης είχε ματαιωθεί η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου που θα επικύρωνε τη δημοπρασία 10 δασικών τεμαχίων, έκτασης περίπου 38 στρεμμάτων, του Δήμου Καρδίτσας σε τεχνική εταιρεία, προκειμένου να περάσουν οι υποδομές μεταφοράς ρεύματος από τα αιολικά.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος