Καμπάνια διαφήμισης του Δήμου Σκιάθου με τη μεγάλη διαφημιστική εταιρεία του Ισραήλ

Από τις αρχές Μαΐου και μέχρι τον Σεπτέμβριο η Σκιάθος θα πρωταγωνιστεί μέσα από μια καμπάνια προβολής με δεκάδες χιλιάδες αποδέκτες μέσα από τα δίκτυα της εταιρείας ISSTA Israel. Στην καμπάνια της ISSTA για την προώθηση της Σκιάθου, ύψους 50.000 ευρώ, ο Δήμος Σκιάθου συμμετέχει με το ποσό  των 9.000 ευρώ. Η ISSTAIsrael είναι η μεγαλύτερη ταξιδιωτική εταιρεία στο Ισραήλ, θυγατρική εταιρεία της ISSTA.

Η ISSTA εκτελεί πτήσεις για τη Σκιάθο από το 2017 και ήταν η πρώτη εταιρεία που οργάνωσε απευθείας πτήσεις για τη Σκιάθο. Για φέτος η πρώτη πτήση έχει προγραμματιστεί στις 24 Ιουνίου και η τελευταία στις 10 Οκτωβρίου, με συχνότητα δύο πτήσεις την εβδομάδα, με αεροσκάφη embraer-195 χωρητικότητας 120 θέσεων.

Καμπάνια διαφήμισης του Δήμου Σκιάθου με τη μεγάλη διαφημιστική εταιρεία του Ισραήλ

Για τη συνεργασία με τον Δήμο Σκιάθου ο Γενικός Διευθυντής της ISSTA Travel Emiliano Oszlak, δήλωσε, μεταξύ άλλων ότι όλοι επιθυμούν να επιστρέψουν στην κανονικότητα μετά την πανδημία. Οι Ισραηλινοί έχουν εμβολιαστεί σε ποσοστό 60% και πολλοί είναι αυτοί που στοχεύουν στον Ισραηλινό ταξιδιώτη ο οποίος πλέον έχει πολλές επιλογές και προορισμούς να διαλέξει. Εξύμνησε τις ομορφιές της Σκιάθου και τη συνεργασία για την κοινή καμπάνια. 

«Με στόχο την ενίσχυση της προβολής της Σκιάθου, στη τουριστική αγορά του Ισραήλ, ο Δήμος Σκιάθου έχει αναπτύξει συνεργασία με τoν ταξιωτικό όμιλο ISSTA Travel. Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει με την προβολή των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Σκιάθου, δίνοντας παράλληλα έμφαση στην ολοκλήρωση του προγράμματος εμβολιασμών, πρωτίστως για την υγειονομική θωράκιση των κατοίκων αλλά και να εγγυηθούμε ένα υγιές και ασφαλές καλοκαίρι στους επισκέπτες μας. Με τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού Διαμάντη Μαθηνό θα συνεχίσουμε σε αντίστοιχες συνεργασίες  στρατηγικής σημασίας.” δήλωσε ο Δήμαρχος Σκιάθου Θοδωρής Τζούμας

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος