Εθελοντική αιμοδοσία στο ΕΕΕΕΚ Βόλου και 4ο Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας

Την Τρίτη 17/05/2022 και ώρες 9.00 π.μ. – 1.00 μ.μ. στον αύλειο χώρο των σχολείων μας (Στρατή Μυριβήλη 1 – Φυτόκο δίπλα από τη Γεωπονική Σχολή) θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία από την κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Βόλου.

Η αιμοδοσία συνδιοργανώνεται από τους συλλόγους προσωπικού ΕΕΕΕΚ Βόλου & 4ου Γυμνασίου Ν. Ιωνίας σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των δύο σχολείων και τον Σύλλογο Γονέων και Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία – Βόλου.

Σε ανακοίνωση των σχολείων αναφέρεται μεταξύ άλλων: “Το τελευταίο χρονικό διάστημα εμφανίζεται μεγάλη έλλειψη σε αίμα στο Νοσοκομείο Βόλου και στα πλαίσια αυτά θα θέλαμε να καλέσουμε όλους τους συμπολίτες μας που καλύπτουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις, να συμμετάσχουν δίνοντας απλά λίγο από τον χρόνο τους. Η αιμοδοσία Βόλου καλεί διαρκώς τους πολίτες να αιμοδοτούν και να μην αφήνουν τον φόβο να υπερνικήσει την αλληλεγγύη και τον αλτρουισμό και διαβεβαιώνει για την πιστή τήρηση των πρωτοκόλλων ασφαλείας σε όλες τις διαδικασίες.

Για διευκόλυνση της όλης διαδικασίας και τη διασφάλιση ασφαλούς προσέλευσης, θα ήταν σημαντικό να δηλωθεί -αν είναι εφικτό- η πρόθεση συμμετοχής στην εθελοντική αιμοδοσία στο τηλέφωνο του σχολείου 2421081961 (Γκαγκανιάρα Αγγελική – Γρηγορίου Φωτεινή). Θέλουμε να ελπίζουμε πως με τη συμμετοχή όλων μας θα καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχο μας. Για όλους εμάς μία αιμοδοσία είναι μόνο 30’ από τον χρόνο μας αλλά για κάποιον συνάνθρωπό μας είναι θέμα ζωής”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος