Επιμνημόσυνη δέηση για τους νεκρούς των Τεμπών στον Βόλο

Λευκά μπαλόνια ταξίδεψαν στον ουρανό πάνω από την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας

Επιμνημόσυνη δέηση τελέστηκε σήμερα στο εκκλησάκι του Αγίου Αρτεμίου στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας για τους νεκρούς του δυστυχήματος των Τεμπών, με πρωτοβουλία της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Περιφέρειας Θεσσαλίας, της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας και της Τοπικής Διοίκησης Μαγνησίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (IPA). Οι αστυνομικοί άφησαν στον αέρα 57 λευκά μπαλόνια, όσα και οι ψυχές που χάθηκαν.

Επιμνημόσυνη δέηση για τους νεκρούς των Τεμπών στον Βόλο

Μάλιστα ο πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών της Ε.Α., Αργύρης Διχτάς επεσήμανε ότι οι αστυνομικοί δεν είχαν την ευκαιρία τις προηγούμενες ημέρες να διαδηλώσουν μαζί με τους πολίτες. «Δεν μας δόθηκε δυστυχώς η δυνατότητα τις προηγούμενες ημέρες να συμμετέχουμε στις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις των συμπολιτών μας στον Βόλο. Θέλαμε και εμείς σήμερα να αποτίσουμε φόρο τιμής στους 57 αυτούς νέους ανθρώπους που άδικα και εξαιτίας εγκληματικής κρατικής αμέλειας έχασαν τη ζωή τους. Ελπίζουμε άμεσα να αποδοθεί αυτό που όλη η κοινωνία ζητάει, δηλαδή δικαιοσύνη”.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν και η στιγμή που διαβάστηκαν τα ονόματα των νεκρών παιδιών.

Επιμνημόσυνη δέηση για τους νεκρούς των Τεμπών στον Βόλο

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας, ο οποίος πρότεινε να αφήσουν ελεύθερα τα λευκά μπαλόνια, ανέφερε πως θεώρησε καθήκον και υποχρέωση των Αστυνομικών να αποτίνουν  φόρο τιμής στα 57 θύματα του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών,  εκ των οποίων τα περισσότερα νέα παιδιά, προχωρώντας, μετά την τελεσθείσα Επιμνημόσυνη δέηση, σε ελευθέρωση στον ουρανό ισάριθμων λευκών μπαλονιών, υπέρ αναπαύσεως των ψυχών τους. Παράλληλα με την πράξη τους θέλησε να καταδείξει την ένωση των προσευχών όλων των Αστυνομικών της Περιοχής, προκειμένου ο συμπολίτης Εικοσάχρονος Γεράσιμος, να κερδίσει τη δύσκολη μάχη που δίνει.

Με την ευκαιρία αυτή ευχαρίστησε τις Ενώσεις Αξιωματικών Θεσσαλίας, Αστυνομικών Μαγνησίας και Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Μαγνησίας, για την πρωτοβουλία τους προς υλοποίηση της προαναφερόμενης δράσης, αλλά κυρίως να ευχαριστήσει όλους τους Αστυνομικούς της Μαγνησίας που από την πρώτη στιγμή αλλά και για αρκετές ημέρες βρέθηκαν στο σημείο της τραγωδίας.        

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος