Εξιχνιάστηκαν οκτώ κλοπές κυρίως μεταλλικών αντικειμένων στο Βόλο

Συνελήφθη ένας άνδρας ως δράστης των κλοπών

Εξιχνιάστηκαν μετά από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου οκτώ περιπτώσεις κλοπής και συνελήφθη στο Βόλο, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, ένας άνδρας σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα, χθες τις πρώτες πρωινές ώρες, ο δράστης διέρρηξε παράθυρο κουζίνας οικίας και αφαίρεσε από το εσωτερικό διάφορες χάλκινες σωληνώσεις, ωστόσο έγινε αντιληπτός και συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς. Από την κατοχή του δράστη κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα τμήματα χαλκοσωλήνων, τα οποία αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο.

Επιπλέον, από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι ο δράστης, κατά το χρονικό διάστημα από 23-12-2023 έως 04-04-2023, διέπραξε επτά ακόμη περιπτώσεις κλοπής, έξι σε κατοικίες κατά κύριο λόγο ακατοίκητες, και μία σε άλλο κλειστό χώρο, από τις οποίες αφαίρεσε διάφορα μεταλλικά αντικείμενα, ηλεκτρικές συσκευές και άλλα αντικείμενα οικιακής χρήσης (σωληνώσεις χαλκού, σωλήνες συστήματος θέρμανσης, συλλέκτες θέρμανσης και ύδρευσης, ψυγείο, εξωτερική μονάδα κλιματιστικού, ηλεκτρική σκούπα, τηλεόραση, στερεοφωνικό ηλεκτρικό σύστημα κ.α.), καθώς και διάφορα εργαλεία.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος