Διαγωνισμός για την καλύτερη χριστουγεννιάτικη βιτρίνα στον Βόλο

Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου, κάθε χρόνο διοργανώνει το διαγωνισμό «Χριστουγεννιάτικη Βιτρίνα», που έγινε θεσμός για τους εμπόρους της πόλης. Ο σκοπός είναι διττός, πρώτον να συμβάλλει στην ανάδειξη της πιο όμορφης χριστουγεννιάτικης βιτρίνας και δεύτερον να δημιουργήσει πνεύμα θεμιτού ανταγωνισμού που θα βοηθήσει στο στολισμό των βιτρινών των καταστημάτων και στην προσέλκυση του κόσμου.

Όσα μέλη του Ε.Σ.Β. επιθυμούν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή για την ανάδειξη της καλύτερης χριστουγεννιάτικης βιτρίνας, η οποία θα αναδειχθεί μέσω «LIKE» στη φωτογραφία του άλμπουμ «Διαγωνισμός – Χριστουγεννιάτικη Βιτρίνα 2021» στη σελίδα του FACEBΟOK “ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΟΛΟΥ”.

Η προθεσμία υποβολής συμμετοχής στο διαγωνισμό ισχύει από Τετάρτη 08/12/2021 έως Παρασκευή 17/12/2021 & ώρα 14:30 στέλνοντας ηλεκτρονικό μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ΕΣΒ: info@esv.gr με τα στοιχεία του καταστήματος και θέμα ” Συμμετοχή στο Διαγωνισμό”.

Την Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 14:00 θα καταμετρηθούν τα like των φωτογραφιών και θα προκύψουν οι (3) τρεις νικητές του διαγωνισμού.

Οι όροι και οι προϋποθέσεις για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου και έχουν σταλεί στα email των μελών του ΕΣΒ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος