Δήμαρχος Βόλου για τα προβλήματα από τις πλημμύρες: “Κανείς δεν μπορεί να τα βάλει με τον Θεό”

Στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης του σώματος, ο Αχιλλέας Μπέος τόνισε ότι ακραία καιρικά φαινόμενα πλήττουν ολόκληρο τον πλανήτη και κατηγόρησε τις αντιπολιτεύσεις για την κριτική τους στη δημοτική Αρχή, λέγοντας μάλιστα, χαρακτηριστικά, πως “κάνουν το άσπρο, μαύρο και περιμένουν να γίνουν καταστροφές για να εκτοξεύσουν κατηγορίες εναντίον της”.

“Κανείς δεν μπορεί να τα βάλει με τον Θεό” επισήμανε ο δήμαρχος Βόλου, προσθέτοντας πως η Δημοτική Αρχή Βόλου είναι παράδειγμα προς μίμηση σε όλη τη χώρα. 

Σχολιάζοντας την τοποθέτηση του δημάρχου, ο επικεφαλής της α’ ελάσσονος μειοψηφίας, Ιάσονας Αποστολάκης, ζήτησε να γίνουν έγκαιρα οι αποστραγγιστικές εργασίες στη Νεάπολη, ενώ παρατήρησε πως η νησίδα που κατασκευάστηκε στην οδό Λαρίσης, επέτεινε το πρόβλημα με τα πλημμυρικά φαινόμενα. 

Η απάντηση του δημάρχου ήταν ότι σκοπός της νησίδας είναι να αποτρέψει ατυχήματα, ενώ επισήμανε πως στην περιοχή έχει ξεκινήσει νέο αντιπλημμυρικό έργο που θα παραδοθεί εντός του Νοεμβρίου και μέχρι τέλος Οκτωβρίου θα λειτουργήσει.

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής της ΛΑΣ, Απ. Ριζόπουλος έκανε λόγο για έργα βιτρίνας που κρύβουν τα προβλήματα και όχι υποδομής. Σημείωσε δε, ότι δεν υπάρχει αντιπλημμυρική, ούτε αντιπυρική μελέτη.

Τους ισχυρισμούς του κ. Ριζόπουλου περί μελετών αντέκρουσε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιώργος Μουλάς, κατηγορώντας τον επικεφαλής της ΛΑΣ ότι κινδυνολογεί, πανικοβάλει τον κόσμο και ψεύδεται. 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος