Τσαριτσάνη: θα λειτουργήσουν λυκειακές τάξεις

Λυκειακές τάξεις στην Τσαριτσάνη αναμένεται να λειτουργήσουν από την προσεχή εκπαιδευτική χρονιά με απόφαση που υπέγραψε ο απερχόμενος αναπληρωτής υπουργός Παιδείας κ. Κουράκης. Ικανοποιείται, έτσι, ένα αίτημα που τέθηκε από τη δημοτική αρχή Ελασσόνας. Ο δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Ευαγγέλου πληροφορηθείς την συγκεκριμένη εξέλιξη προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε τα καθήκοντά μας κινητοποιήσαμε ολόκληρη την εκπαιδευτική κοινότητα της περιοχής με αλλεπάλληλες συσκέψεις, θέτοντας ένα πλαίσιο διεκδίκησης με στόχο την ικανοποίηση του δίκαιου αιτήματος της πόλης για λειτουργεία Λυκειακών τάξεων στην Τσαριτσάνη και ενός ακόμη Γυμνασίου στην Ελασσόνα.
Ο κ. Κουράκης, τον οποίο ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία μας, έκανε δεκτό το αίτημα που του υποβάλλαμε και ενέκρινε τις Λυκειακές τάξεις στην Τσαριτσάνη, κάτι που αναμένεται να διευκολύνει μαθητές και γονείς της περιοχής.
Ωστόσο δεν προχώρησε στην έγκριση του αιτήματός μας για δεύτερο γυμνάσιο στην Ελασσόνα -κάτι που δεν έκανε για ολόκληρη την Επικράτεια-, αν και είχε αναγνωρίσει το δίκαιο του αιτήματος όλες τις φορές που συναντηθήκαμε μαζί του.
Δηλώνω την απόλυτη ικανοποίηση μου για την απόφαση με την οποία η Τσαριτσάνη αποκτά τις Λυκειακές τάξεις που δικαιούται. Συνεχίζουμε τον αγώνα ώστε η επόμενη ηγεσία του υπουργείου Παιδείας να δικαιώσει και αυτό μας το αίτημα, κάτι που είμαι σίγουρος πως θα συμβεί».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος