Τρίπολη: Παραγωγική η συνάντηση Αλ. Χαρίτση – εκπροσώπων επιχειρηματιών Αρκαδίας

Τα προβλήματα που αντιμετώπισαν και αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις και οι επιχειρηματίες της Αρκαδίας κατά τη διάρκεια της πανδημίας απασχόλησαν τη συνάντηση εκπροσώπων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και φορέων και του κ. Αλέξη Χαρίτση.

Ο πρώην Υπουργός και βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης, κατά τη χθεσινή σύσκεψη εργασίας στην Τρίπολη, άκουσε τους προβληματισμούς των επιχειρηματιών και εργαζομένων που επικεντρώθηκαν στα καθημερινά ζητήματα, στο κλείσιμο των υποκαταστημάτων τραπεζών σε διάφορες πόλεις της Πελοποννήσου.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε σε ζητήματα ρευστότητας των επιχειρήσεων, στην ανάγκη να υπάρξει πλαίσιο προστασίας της κύριας κατοικίας και της περιουσίας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και να ρυθμιστεί το ιδιωτικό χρέος της πανδημίας για κάθε επιχείρηση ξεχωριστά.

Η σύσκεψη η συζήτηση που ακολούθησε όπως συμφώνησαν όλοι ήταν παραγωγική, χρήσιμη και άγγιξε τις αγωνίες της πραγματικής οικονομίας.

Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν ο βουλευτής Αρκαδίας ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Γιώργος Παπαηλιού και ο Συντονιστής της Ν.Ε. Αρκαδίας Χρήστος Στάικος.

Ρεπορτάζ: Β. Κούβαλης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος