Συνέδριο στην Κόρινθο για τις προοπτικές των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Η Κόρινθος και ο δήμος Κορινθίων, φιλοξενούν το τριήμερο 2-4 Ιουλίου 2021, το επιστημονικό συνέδριο «Αναπτυξιακή Προοπτική με Δημοσιονομικό Έλεγχο στους ΟΤΑ».

120 ομιλητές και 400 συμμετέχοντες θα καταθέσουν και θα ανταλλάξουν γνώση και τεχνογνωσία.

Πρόκειται για μια διοργάνωση η οποία ανακοινώθηκε σε κοινή συνέντευξη τύπου των δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου, του προέδρου της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης» Μιχάλη Χρηστάκη, του προέδρου του Φορέα Επιμόρφωσης Στελεχών της Αυτοδιοίκησης International Forum Training & Consulting, Γιάννη Νικλήτσα και του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Κορινθίων Νεκτάριου Σπηλιόπουλου.

«Ο Δήμος Κορινθίων βαδίζει σε δρόμους εξωστρέφειας. Το συνέδριο σας είναι ορόσημο σε επίπεδο γνώσης, εκπαίδευσης και καλών πρακτικών και το υποδέχομαι με μεγάλη χαρά. Έρχεται δε σε μια ιδιαίτερη περίοδο σημαντικών μεταρρυθμίσεων που έγιναν, αξιοποιούνται και σχεδιάζονται από την κυβέρνηση και την Τοπική Αυτοδιοίκηση και αποτελεί για την πόλη και το δήμο μας ουσιαστική οικονομική, πολιτική και διοικητική παρέμβαση», ανέφερε ο δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος.

Το 3ήμερο Συνέδριο, φιλοξενείται την πρώτη ημέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου, την δεύτερη, στο 4ο Λύκειο Κορίνθου και την τρίτη ημέρα, στο Δημαρχείο Κορίνθου.

Αποτελεί την 2η Ετήσια Συνάντηση Προϊσταμένων Οικονομικών Υπηρεσιών των 332 Δήμων της χώρας και με την έναρξη των εργασιών του, θα τεθεί σε λειτουργία το «Ψηφιακό Δίκτυο Τεχνογνωσίας των ΠΟΥ».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος