ertnews.gr

Συλλήψεις για ναρκωτικές ουσίες σε Αρκαδία και Λακωνία – Χειροπέδες σε 6 άτομα

27/07 11:20
Συλλήψεις για ναρκωτικές ουσίες σε Αρκαδία και Λακωνία – Χειροπέδες σε 6 άτομα

-Συνελήφθη το πρωί σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος Αρκαδίας, 21 χρόνων ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους 33,1 γραμμαρίων, μικροποσότητα κοκαΐνης και 4 δισκία, η χημική σύσταση των οποίων ερευνάται. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

-Σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 43χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους 6,8 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.

-Ένας 37χρονος ημεδαπός, συνελήφθη χθες για ναρκωτικά, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος.
Στην κατοχή του βρέθηκαν μικροποσότητα και τσιγαριλίκι κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Με μικροποσότητα κάνναβης συνελήφθη ένας 40χρονος στους Μολάους Λακωνίας.

-Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μονεμβασίας Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, δύο αλλοδαποί, ηλικίας 22 και 29 ετών, αντίστοιχα, γιατί στην κατοχή τους βρέθηκαν μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης (τύπου σοκολάτα), η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βοιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version