Συγκέντρωση συνταξιούχων: “Δεν θα σκύψουμε το κεφάλι – Διεκδικούμε ότι μας έχει αφαιρεθεί”

“Δεν θα σκύψουμε το κεφάλι, απαντάμε με ενότητα και πάλη. Έως εδώ. Έχουμε μνήμη και οργή”, φώναξαν οι συνταξιούχοι της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στο μεγάλο περιφερειακό συλλαλητήριο της Τρίπολης.

Όλοι όσοι χαιρέτησαν τη συγκέντρωση της πλατείας Πετρινού, κατήγγειλαν όλα όσα συμβαίνουν με τα θέματα των συντάξεών τους και των λοιπών παροχών, και κάλεσαν την κυβέρνηση, άμεσα να προβεί σε μία σειρά από αποκαταστάσεις.

Συγκέντρωση συνταξιούχων: “Δεν θα σκύψουμε το κεφάλι – Διεκδικούμε ότι μας έχει αφαιρεθεί”“Να καταργηθούν όλες οι περικοπές στις συντάξεις. Θέλουμε φάρμακα, απαιτούμε δυνατή και δωρεάν, δημόσια υγεία. Να ξέρει η κυβέρνηση ότι θα είμαστε στους δρόμους. Να εφαρμοστούν όλες και στο ακέραιο, οι δικαστικές αποφάσεις. Διεκδικούμε ότι μας έχει αφαιρεθεί”, δήλωσαν στις σύντομες ομιλίες τους, οι εκπρόσωποι των σωματείων από Κορινθία, Μεσσηνία, Αργολίδα, Αρκαδία και Λακωνία.

Συγκέντρωση συνταξιούχων: “Δεν θα σκύψουμε το κεφάλι – Διεκδικούμε ότι μας έχει αφαιρεθεί”Και κατέληξαν, λέγοντας, ότι, “υπάρχουν δύο δρόμοι: υποταγή και εξαθλίωση ή αγώνας και επιβίωση”.

Μετά τις ομιλίες, ακολούθησε πορεία στο κέντρο της Τρίπολης. Οι συνταξιούχοι, κατευθύνθηκαν στο κεντρική κτίριο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, όπου και επέδωσαν στους αρμοδίους, ψήφισμα αιτημάτων.

Ανάλογες, περιφερειακές συγκεντρώσεις θα γίνουν και το επόμενο χρονικό διάστημα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος