ertnews.gr

Στα ημιτελικά του κυπέλλου Αρκαδίας ο Παναρκαδικός

07/11 11:45
Στα ημιτελικά του κυπέλλου Αρκαδίας ο Παναρκαδικός

Ο Παναρκαδικός επικράτησε με 3 – 2 της ΑΕΚ Τρίπολης στο Δημοτικό Στάδιο και προκρίθηκε στα ημιτελικά του κυπέλλου Αρκαδίας όπου ήδη βρίσκονται ο Πανθυρεατικός, οι Βρασιές και η Τεγέα.

Οι «πράσινοι» σκόραραν στο 2΄ με τον Χρήστο Νάνο που βρέθηκε μόνος στο δεύτερο δοκάρι μετά από κόρνερ και με κοντινό πλασέ έκανε το (0 – 1) που ήταν το σκορ του πρώτου ημίχρονου.

Τελείως διαφορετικό το δεύτερο μέρος με την ΑΕΚ να ισοφαρίζει στο 48΄με κεφαλιά του Μανώλη Βόρφι (1 – 1) αλλά ο Νίκος Λυμπερόπουλος με έξυπνο πλασέ δέκα λεπτά αργότερα έδωσε πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του (1 – 2).

Ο Κοντογιαννόπουλος κέρδισε πέναλτι στο 72΄ και ο Κώστας Κολιόπουλος ευστόχησε ισοφαρίζοντας πάλι την αναμέτρηση (2 – 2), αλλά ο Δημήτρης Γιουκούδης με κεφαλιά έδωσε στο επόμενο λεπτό την νίκη πρόκριση στην ομάδα του γράφοντας το τελικό 2 – 3.

ΑΕΚ Τρίπολης (Γιώργος Χαρίτος): Μπροκάκης, Ειρ. Πετρόπουλος, Γκανάρας, Αθ. Τσαλγιτζόπουλος, Καϊάφας, Κακιώνης, Σελεμίδης (40′ Κολιόπουλος), Αρδάμης, Βόρφι (70′ Μπούσγας), Κοντογιαννόπουλος, Κατής (83′ Γρ. Τσαλγιτζόπουλος)

Παναρκαδικός (Θανάσης Στάικος): Ζαχαρής, Διαμαντόπουλος, Νάνος, Τσιώλης, Στρέμπας, Ν. Λυμπερόπουλος (80′ Καπετανάκης), Αντωνόπουλος, Στασινόπουλος, Τρέσα, Καναβέτας (89′ Μπινιώρης), Μπάρδος (53′ Γιουκούδης)

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: Βασίλης Κούβαλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version