Σε εξέλιξη η διανομή του προγράμματος ΤΕΒΑ σε Αργολίδα και Λακωνία

Ξεκίνησε η διανομή από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τροφίμων και βασικών ειδών, προς τους ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ στις Π.Ε. Αργολίδας και Λακωνίας.

Παράλληλα, με σχετικές αποφάσεις του περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, προσδιορίζεται πού θα κατευθυνθούν οι τυχόν αδιάθετες ποσότητες προϊόντων, νωπών και οπωροκηπευτικών.

Συγκεκριμένα,

Α) στην Αργολίδα οι ποσότητες αδιάθετων προϊόντων νωπών και οπωροκηπευτικών, θα κατευθυνθούν σε δοµές συσσιτίων της Π.Ε. Αργολίδας και συγκεκριμένα, α) στη δοµή συσσιτίου Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου, τα αδιάθετα νωπά προϊόντα από τον Δήμο Ναυπλίου, β) στη δοµή συσσιτίου του Δήμου ‘Αργους – Μυκηνών, τα αδιάθετα νωπά προϊόντα από το Δήμο ‘Αργους -Μυκηνών και γ) στη δοµή συσσιτίου του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Αλληλεγγύης, του Δήμου Ερμιονίδας τα αδιάθετα νωπά προϊόντα του Δήμου Ερμιονίδας.

Β) στη Λακωνία, οι ποσότητες αδιάθετων προϊόντων, νωπών και οποροκηπευτικών, θα κατευθυνθούν στη δοµή “Εκκλησιαστικό ‘Ιδρυμα κατ’ οίκον φροντίδας ηλικιωμένων και ατόμων µε αναπηρία”, της Μητρόπολης Μονεμβασίας και Σπάρτης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος