ertnews.gr

Προτάσεις δήμου Τρίπολης για ένταξη σχολικών – αθλητικών έργων στο ”Αντώνης Τρίτσης”

26/02 19:29
Προτάσεις δήμου Τρίπολης για ένταξη σχολικών – αθλητικών έργων στο ”Αντώνης Τρίτσης”

Στ. Ζορμπαλάς

Προτάσεις για έγκριση και χρηματοδότηση, μέσα απ’ το πρόγραμμα ”Αντώνης Τρίτσης” του Υπουργείου Εσωτερικών, κατέθεσε η δημοτική αρχή της Τρίπολης.

Οι προτάσεις αφορούν την αγροτική οδοποιία σε διάφορες δημοτικές ενότητες (Τρίπολη, Βαλτέτσι, Κορύθιο, Λεβίδι, Μαντινεία, Φάλανθο, Σκυρίτιδα), την επισκευή-συντήρηση του 1ου Γυμνασίου και του 1ου Λυκείου Τρίπολης, την διαμόρφωση του προαυλίου χώρου, αλλά και των εξωτερικών γηπέδων μπάσκετ-βόλει, στο ίδιο σχολικό συγκρότημα.

Επίσης, έγινε πρόταση, για συντήρηση και επισκευή ανοιχτών αθλητικών εγκαταστάσεων, στο δημοτικό αθλητικό κέντρο της Τρίπολης.

Ο δήμαρχος, Κώστας Τζιούμης, είπε τα εξής:

“Ευελπιστούμε ότι με τις παρεμβάσεις μας, θα υπάρχει ομαλή και ασφαλής πρόσβαση του τοπικού αγροτικού πληθυσμού στη γεωργική γη.

Βασικό μας μέλημα αποτελεί η στήριξη του πρωτογενούς τομέα με έργα βελτίωσης της προσβασιμότητας στα αγροτεμάχια και στις κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις.

Από την άλλη πλευρά, η διαμόρφωση των αύλειων σχολικών και αθλητικών χώρων, είναι πάντα προτεραιότητά μας, αφού η αναβάθμιση, τόσο των σχολικών, όσο και των αθλητικών υποδομών, δημιουργούν συνθήκες ασφάλειας και ικανοποίησης στη μαθητική και διδακτική κοινότητα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version